Doi poliţişti, accidentaţi grav de o şoferiţă neatentă. Impactul a fost atât de puternic incât un agent a ajuns pe asfalt. “Stătea covrig”

3 zile in urmă 22

Accidentul s-a produs puţin după ora 15:00. Cei doi poliţişti de la Secţia 7, din Târgul Frumos, se aflau în misiune şi se grăbeau să ajungă la un posibil înjunghiat. Pe raza localităţii Războieni, comuna Ion Neculce, aceştia au intrat în depăşirea unei maşini, iar o şoferiţă a virat la stânga fără să se asigure şi a tăiat calea autospecialei.

Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi: De urgenţă au fost redirecţionate două autospeciale de intervenţie, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. 

Impactul ar fi fost atât de puternic, încât mașina de poliţie s-ar fi răsucit de doua ori în aer și s-a oprit într-un copac aflat pe marginea drumului. Pentru că nu purta centura, unul dintre agenţi a fost găsit în afara maşinii, cu răni severe. 

MartorEram în ogradă, acolo. Lucram şi am auzit troncănit, o bubuitură. Am venit repede. Când am venit, unul era în mijlocul asfaltului, stătea covrig, iar unul era în maşină. 

Şoferiţa care a provocat accidentul a acordat primul ajutor victimelor

Femeia care a provocat terbilul accident este asistentă medicală. Tot ea a fost cea care le-a acordat primul ajutor celor doi agenţi, până la sosirea ambulanţelor. 

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: Din verificările efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism şi o autospecială de poliţie, care a avea semnalele luminoase în funcţiune, a avut loc o coleziune care s-a soldat cu rănirea celor doi colegi, aceştia fiind transportaţi la spital. 

În urma evenimentului rutier, traficul a fost blocat pe ambele sensuri, în zonă, mai bine de o oră, iar cozile de maşini s-au întins pe kilometri buni. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Doi poliţişti, accidentaţi grav de o şoferiţă neatentă. Impactul a fost atât de puternic incât un agent a ajuns pe asfalt. “Stătea covrig”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă