Doi patroni din Botoșani au fost înjunghiați de un angajat pe care l-au concediat

3 zile in urmă 23

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 12:47

149 citiri

Un bărbat din judeţul Botoșani, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat doi fraţi care îl angajaseră la firma lor, după care l-au concediat.

Cei doi fraţi deţin o firmă de construcţii, iar vecinul lor de 44 de ani era angajatul lor. Acesta ar fi lipsit mai mult timp de la muncă, iar cei doi patroni ar fi decis să îl concedieze.

Aceştia nu i-au plătit însă o sumă de bani, pe care bărbatul susţine că ar fi trebuit să o primească pentru munca deja depusă. A mers acasă la cei doi pentru a-şi cere drepturile, pe 14 septembrie. Angajatul concediat nu a stat prea mult la discuţii şi şi-a atacat foştii patroni cu un briceag. I-a înjunghat pe amândoi de mai multe ori, după care a fugit.

Răniţi, cei doi au sunat la 112 și au cerut ajutorul cadrelor medicale. Două ambulanţe i-au adus la Urgențe, amândoi fiind internați în stare gravă.

„Doi pacienți, de 37 şi 42 de ani, ambii cu multiple plăgi înjunghiate. Unul dintre aceştia prezenta o plagă penetrantă toracică spaţiul VIII intercostal, cu hemopneumotorax stâng, precum şi plagă lombara stângă profundă. De asmenenea, plăgi escoriate hemitorace stâng şi drept anterior. Al doilea prezenta plagă înjunghiată toracică nepenetrantă spaţiul III intercostal stâng, cu traiect în baza axilei, plagă fesieră stângă profundă. Ambii au fost admişi la terapie intensivă pentru supraveghere”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru monitorulbt.ro.

Agresorul a fost arestat preventiv

În fața polițiștilor, agresorul nu a recunoscut nimic iniţial. După aproape două zile de audieri şi anchete, oamenii legii au reuşit să descopere şi cuţitul, iar autorul a fost reţinut.

Acesta a ascuns arma în curtea sa din comuna Vorniceni.

„Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 14 septembrie, în timp ce bărbatul, de 44 de ani, se afla în drumul public, din localitatea Vorniceni, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu doi consăteni, de 42 și 37 de ani, i-ar fi lovit pe aceștia, cu un cuțit, provocându-le leziuni fizice ce necesită pentru vindecare, peste 20 de zile de îngrijiri medicale”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

La data de 16 septembrie 2022, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului bănuit de comiterea faptei, prilej cu care, într-o zonă cu vegetație, din curte, a fost identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, un briceag cu o lamă de 6 cm.

“Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și lovire sau alte violențe, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Citește și:

Botoșănean cercetat penal după ce și-a cumpărat o pușcă din Australia. Arma de tir sportiv, deținută fără autorizație

Un bărbat de 48 de ani din comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, este cercetat de polițiști pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce...

Ce a pățit un bărbat din Botoșani după ce a scuipat pe terasa unui restaurant. Reacția unui client deranjat de gestul lipsit de respect

Poliția Rădăuți a fost sesizată prin 112 duminică seara, 18 septembrie, de un bărbat din comuna Vorniceni, județul Botoșani, care susținea că este victima unei agresiuni. În urma...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă