Doi muncitori din Suceava, răniți în timp ce montau decorațiuni de Crăciun. Aceștia au căzut de pe o platformă

1 săptămână in urmă 50


Doi muncitori care lucrau la instalarea de decoraţiuni pentru sărbători au fost răniţi miercuri seară după ce autoplatforma pe care lucrau a căzut, pe bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, la intersecţia cu Calea Obcinilor, lângă Spitalul Judeţean, scrie MOnitorul de Suceava. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Incidentul a avut loc, miercuri seară, în jurul orei 20.00, la intrare în cartierul Obcini din municipiul Suceava. Este vorba de doi muncitori care împodobeau un brad la o înălțime de aproximativ 3 metri. Autoplatforma de lucru la înălțime s-a răsturnat, iar în cădere a avariat un alt autovehicul.


Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.  Echipajul SMURD al pompierilor militari care a intervenit la fața locului a transmis că cei doi muncitori erau conştienţi și cooperanți. Unul dintre ei este angajat al Primăriei Suceava, iar celălalt este angajatul unei firme care are contract cu municipalitatea, scrie Monitorul de Suceava.


Polițiștii rutieri au demarat cercetări la fața locului, pentru a stabili ce s-a întâmplat.https://www.youtube.com/watch?v=noyqF30TGDU


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă