Doi morți și trei răniți grav, printre care și un copil, în urma unui accident cu două dube de transport, în județul Mureș

1 lună in urmă 27

Două persoane au murit şi alte trei, inclusiv un copil, au suferit răni grave, în urma unei tamponări care s-a produs, miercuri dimineaţa, pe DN 13 E60, în localitatea Văleni, transmite Agerpres.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că în accidentul de la Văleni au fost implicate două dube de transport, iar în urma coliziunii două persoane au rămas încarcerate, la faţa locului intervenind Detaşamentele Târgu Mureş şi Sighişoara.

„S-a reuşit descarcerarea ambelor victime încarcerate. În total sunt cinci victime, dintre care două cod negru (de sex masculin), două cod roşu (un minor şi una de sex feminin) şi un cod galben (de sex masculin). Traficul este blocat. Ambulanţele care transportă victimele au început deplasarea către UPU SMURD Târgu Mureş. În una din autoutilitare este şi un câine”, a informat ISU Mureş.

Tot miercuri dimineaţa, Detaşamentul Sighişoara a intervenit la un alt accident rutier, petrecut pe raza localităţii Daneş, pe DN 14, în care au fost implicate două autoturisme, cu cinci pasageri.

„În urma evaluării, toate cele cinci victime sunt de cod galben, trei vor fi transportate la spital, două refuză transportul la spital”, a precizat ISU Mureş.

sursa foto: ISU Mureș

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă