Doi morți și 10 migranți răniți într-un grav accident în apropiere de Timișoara / Zona este survolată de un elicopter, după ce șoferul a fugit / Traficul rutier este oprit

4 săptămâni in urmă 22

Doi migranți au murit, iar 10 sunt răniți, în urma unui grav accident petrecut miercuri seara în apropiere de Timișoara. Zona este survolată de un elicopter, după ce șoferul a fugit, iar traficul rutier este oprit, scrie opiniatimisoarei.ro.

Accidentul s-a petrecut pe drumul ce leagă comuna Biled de Iecea Mica.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, autovehicul răsturnat, cu mai mulți pasageri în interior, în localitatea Iecea Mică. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia. Din primele informații primite de la fața locului, ar fi vorba despre 12 persoane implicate în accident, dintre care 2 victime decedate”, transmit reprezentantii ISU Timis.

Toti cei implicati in accident sunt migranti. Echipajele medicale i-au preluat pe raniti si ii transporta la spitale din Timisoara.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă