Doi mari antrenori ai lumii, modele pentru Cristi Chivu. Sfatul unui apropiat

3 săptămâni in urmă 10

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Ioan Becali a declarat recent că fostul căpitan al naționalei ar fi primit o propunere tentantă de la un club din România pentru a devenit antrenor principal, însă a refuzat și și-a canalizat activitatea pe munca sa de la juniorii lui Inter. 

Fratele lui Ioan Becali, Victor Becali, mizează pe ideea că reșițeanul consacrat la Universitatea Craiova ar trebui să se concentreze pe activitatea sa la Inter, iar formația cu care a câștigat Liga Campionilor ar putea, la un moment dat, să-i ofere o șansă, la cel mai înalt nivel. 

Victor Becali: "Chivu vrea să-și urmeze drumul în Italia, în România ar putea veni oricând!"

Victor Becali oferă chiar două exemple pentru a întări filosofia sa în privința viitorului lui Cristi Chivu. 

"Chivu a plecat acolo (n.r. Inter U 18) pe un drum şi a luat-o de jos. Eu cred că el vrea să îşi urmeze drumul în Italia, în România ar putea veni oricând.

Pentru el ar fi important să continue acolo, apoi poate îl promovează la Primavera şi după la prima echipă. Guardiola şi Luis Enrique au ajuns de la Barcelona B la prima echipă.

El nu este oricine, este un nume mare la Inter. A câştigat trei campionate cu Inter, Liga Campionilor, Cupe. Acum nu se pune problema de un nou antrenor la ei, că sunt pe primul loc şi aproape campioni.

Una e să fii acolo şi alta e să fii aici. Trebuie să fie acolo pentru momentul potrivit”, a declarat Victor Becali, marți dimineața, pentru Look Sport. 

Cristi Chivu a obținut licența UEFA Pro

Cristi Chivu și-a încheiat cariera de jucător la Inter, în anul 2014. Alături de Inter Milano, fostul căpitan al României a câștigat trofeul Champions League în 2010. De asemenea, a devenit în trei rânduri campion al Italiei, de trei ori a cucerit Cupa Italiei și de două ori a obținut Supercupa.

După ce și-a încheiat cariera de fotbalist, Chivu a urmat cursurile școlii de antrenori din Coverciano și a obținut licența Pro.

Andrea Pirlo, Luca Toni, Thiago Motta, Vincenzo Italiano sau Morgan De Sanctis sunt alte nume importante care au absolvit cursurile, alături de Cristi Chivu.

Etichete: guardiola , cristi chivu , inter milano , victor becali , luis enrique , victor becali - cristi chivu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă