Doi jucători pentru Dennis Man! Sampdoria insistă pentru român și a făcut planul

2 săptămâni in urmă 17

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 15:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

După ce, în Turcia, s-a vorbit despre un interes din partea lui Trabzonspor și a lui Galatasaray pentru mijlocașul român, se pare că Sampdoria este echipa care insistă cel mai mult pentru transferul lui Dennis Man încă din această iarnă.

Sampdoria îi oferă Parmei doi jucători pentru Dennis Man

Prețul cerut de Parma, 10 milioane de euro, reprezintă marele impediment din calea mutării, dar Sampdoria a realizat un plan prin care să reducă pretențiile financiare ale emilienilor.

Concret, Sampdoria i-a propus Parmei doi jucători, pe Nicola Murru și Ernesto Torregrossa, care să fie incluși într-o afacere în urma căreia Dennis Man să ajungă pe stadionul ”Luigi Ferraris”, anunță portarul Clubdoria46, apropiat de clubul din Genova.

Dennis Man ar putea fi transferat definitiv de Sampdoria încă din această iarnă, însă mai posibil este, în acest moment, un împrumut cu opțiune de cumpărare în vară.

Dennis Man, printre favoriții lui Roberto D'Aversa

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

În a doua parte a stagiunii trecute, când lucrau împreună la Parma, Dennis Man era lăudat constant de Roberto D'Aversa, care l-a și folosit des în Serie A, iar evoluțiile românului nu au dezamăgit, în ciuda rezultatelor modeste ale echipei.

Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top”, spunea Roberto D'Aversa, în aprilie 2021, după un 1-3 cu Juventus.

Dennis Man a început bine la Parma, însă în acest sezon a ”dispărut” din echipă

Dennis Man a avut un început de aventură italiană bun, cu evoluții apreciate și reușite personale la Parma, formație care, însă, a retrogradat la finalul stagiunii precedente în Serie B.

În acest sezon, Dennis Man a evoluat puțin, doar 11 apariții, dintre care opt ca titular, și a marcat doar două goluri. Mijlocașul român nu a fost printre preferații lui Enzo Maresca, antrenor cu care Parma a început sezonul, însă nu a jucat mai mult nici după venirea lui Giuseppe Iachini, care preferă un sistem 3-5-2, în care poziția în care Dennis Man se simte cel mai bine, extremă dreapta, nu există.

Etichete: sampdoria , parma , dennis man

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă