Doi îndrăgostiți i-au scris lui Florin Cîțu pentru a-și putea uni destinele. Ce le-a răspuns premierul

3 săptămâni in urmă 3

Doi îndrăgostiți din comuna Căianu Mic au trimis mai multe scrisori unor demnitari. Florin Cîțu a fost unul dintre cei vizați de îndrăgostiți. Primul ministru a primit scrisoarea celor doi, având un mesaj pentru ei.

Doi tineri i-au scris lui Florin Cîțu

Beni si Mona sunt doi tineri din Dobric, comuna Căianu Mic. Cei doi îndrăgostiți au decis să-și unească destinele și să-și oficializeze dragostea în luna mai a acestui an. Din păcate, planurile le-au fost date peste cap de noile restricții impuse de autorități. Starea de alertă dată din cauza pandemiei interzice organizarea de evenimente private, așa că tinerii mai au de așteptat până la marele moment. Fiind tineri și plini de curaj, au decis să nu tacă. Cei doi au scris o scrisoare ce au trimis-o mai mult demnitari, printre care și președintele României sau primul ministru.

De asemenea, cei doi îndrăgostiți s-au adresat și politicienilor din județul lor. Beni și Mona cer reconsiderarea măsurii de interzicere a organizării de evenimente, pentru a își putea duce la capăt visul. Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic, și deputatul social democrat Daniel Suciu au răspuns spunând că, din păcate, nu au ce face pentru ei. La nivel național, dintre ceilalți doi destinatari, doar Florin Cîțu a răspuns. El a răspuns public, fiind întrebat în cadrul unei conferințe despre acest subiect.

„Haideți să ne concentrăm pe situaţia pe care o avem astăzi, aici. (…)  Deci trebuie cu toții să respectăm regulile şi restricțiile în acest moment, acestea care sunt (…)  Deci cer doar atât: să respectăm aceste minime reguli pe care le are România!”, a declarat Cîțu.

Scrisoarea tinerilor către demnitari

Cei doi tineri îndrăgostiți cer să se facă o excepție doar în cazul lor. Ei doresc ca autoritățile să se gândească la toți tinerii ce așteaptă cu nerăbdare ziua în care își vor uni destinele. În momentul de față, nu aceștia nu știu când și ce vor face pentru a își oficializa dragostea, și cel mai important, dacă cei dragi vor fi alături de ei sau nu. Scrisoare celor doi sună cam așa:

„Bună ziua. Cu toții știm că organizarea unei nunți durează. Trebuie trimise invitațiile și făcute pregătirile din timp. Toate acestea nu le putem face de pe o zi pe alta. Avem nevoie de timp și avem nevoie DIN TIMP să știm ceva clar, iar starea aceasta de confuzie nu ne ajută deloc.

Avem nunta programată în luna mai. Momentan sunt interzise evenimentele private. Vă rog frumos analizați această situație. Nu cred că persoanele care și-au organizat nunta în perioada aceasta au pretenții mari (număr mare de persoane, fără restricții, etc), ci vor doar să se căsătorească. Cel puțin noi asta dorim. Din păcate, nu avem voie. E deranjant pentru noi asta. E și mai deranjant din cauza faptului că vedem în jur, cum în mall-uri, magazine, piețe unde oamenii au contact zi de zi, nu se respectă regulile. O nuntă durează o zi. Noi vedem o mare nedreptate, dumneavoastră nu?

Cu stimă și respect, Beni și Mona”

The post Doi îndrăgostiți i-au scris lui Florin Cîțu pentru a-și putea uni destinele. Ce le-a răspuns premierul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă