Doi frați au fost găsiți morți în baie de părinții lor, la Plopeni, în Suceava

1 săptămână in urmă 10

O dramă cumplită s-a consumat luni seară într-o locuință din cartierul Mereni, din Plopeni – Salcea, județul Suceava, unde doi frați au fost găsiți fără viață în baie chiar de părinții lor, scrie Monitorul de Suceava.

În cursul serii, unul dintre frați a mers în baie pentru a face duș, folosind un boiler cu gaz metan. După el a intrat ulterior și fratele său. La un moment dat, văzând că cei doi nu mai ies din baie, părinții au intrat și i-au găsit pe cei doi în stare de inconștiență.

Alarma la 112 s-a dat în jurul orei 21:15. Cei doi frați, cu vârste de 19 și 20 de ani, au fost supuși manevrelor de resuscitare de personalul medical ajuns la fața locului, însă, din păcate, nu au putu fi salvați. Ulterior, cei doi au fost declarați decedați.

Având în vedere cum s-a produs tragedia, toate indiciile arată că este vorba de o intoxicație cu monoxid de carbon.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă) și au fost dispuse necropsii, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor, dar și a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragicului eveniment.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă