Doi fotbaliști români, dați afară după ce au venit la antrenament sub influența băuturilor alcoolice

4 săptămâni in urmă 2

WTA Miami: miercuri, 17:00, Digi Sport 2

Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Sâmbătă, trupa de sub Măgură s-a impus în fața celor de la Progresul Şomcuta Mare și a urcat până pe poziția a șasea în Seria 10 din Liga 3. Succesul a produs o bucurie de nedescris în tabăra celor de la Șimleu Silvaniei și se pare că Bogdan Ciaca şi Silviu Crişan, doi fotbaliști importanți ai echipei, au sărbătorit peste măsură.

Doi jucători de la Sportul Șimleu Silvaniei au fost dați afară după ce au venit băuți la antrenament

Ciaca și Crișan s-au prezentat sub influența băuturilor alcoolice la antrenamentul de duminică dimineață și i-au provocat o criză de nervi antrenorului George Zima. Acesta a luat imediat legătura cu conducerea echipei și cei doi jucători au fost dați afară.

"Cei doi au comis acte de indisciplină foarte grave, care sunt incompatibile cu sportul de performanţă. Am întocmit referatele pentru rezilierea contractelor, iar cei doi nu mai fac parte din echipă. I-am spus și preşedintelui, dacă este să aleg între ei şi retrogradare, aş alege retrogradarea.

Am foarte mulţi copii în vestiar şi am anumite principii. Nu îmi bat joc de cariera mea şi de munca mea", a declarat George Zima, antrenorul lui Sportul Șimleu Silvaniei, potrivit cotidianului local sportulsalajean.ro.

Clasament Seria 10 Liga a 3-a

clasament-liga3

Seria 10 Liga a 3-a / Foto: frfotbal.ro Etichete: sportul simleu silvaniei , ciaca crisan , jucatori bauti antrenament , seria 10 liga 3
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă