Doi fotbaliști importanți pentru Mulțescu vor în continuare să devină liberi de contract! Cer și restanțele financiare

3 săptămâni in urmă 11

Articol de - Publicat vineri, 09 aprilie 2021, 18:34 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 18:44

Robert Moldoveanu (22 de ani) și Ricardo Grigore (22 de ani) nu renunță la dorința de a deveni liberi de contract. Cei doi vor și banii restanți de la Dinamo. 

Dinamo este într-o criză sportivă și financiară, echipa fiind la retrogradare în acest moment, după ce a strâns doar două puncte în ultimele 9 etape. Diseară, „câinii” întâlnesc Academica Clinceni, formație care se luptă pentru play-off. Antrenorul Gigi Mulțescu are numeroase probleme de lot. Nu doar suspendații Anton, Răuță și Bejan, ci și accidentații Eșanu, Radu, Filip și Șerban, plus Magaye suspendat pe termen nelimitat de ANAD după ce a fost depistat pozitiv la un test doping.

Dinamo, probleme cu Grigore și Moldoveanu

În plus, doi jucători, amândoi crescuți în Ștefan cel Mare și pe care Mulțescu se bazează, Ricardo Grigore și Robert Moldoveanu și-au înaintat memorii de mai multe luni și nu au de gând să renunțe la banii restanți, solicitând pe mai departe să devină liberi de contract! Speța lor a rămas pe masa de judecată a forului FRF, iar cazul a fost din nou amânat, pentru săptămâna viitoare. Iată comunicatul emis de Comisia de Recurs a FRF:

Întrunită joi, 08.04.2021, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a luat următoarele hotărâri: 

1. GRIGORE RICARDO vs. SC DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Acordă termen la data de 15.04.2021. 

2. MOLDOVEANU ROBERT vs. SC DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Acordă termen la data de 15.04.2021
- Comunicat Comisia de Recurs a FRF

VIDEO Adrian Ropotan despre situația de la Dinamo: „Fanii au scos echipa la suprafață, dar e greu să o mențină pe linia de plutire”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV // VIDEO Dinamo, îndemnată să pună presiune pe FRF: „Ori VAR, ori arbitri străini la meciurile noastre!”

EXCLUSIV Se întoarce Rednic! Dinamo pregătește marea lovitură » Ce se întâmplă cu Mulțescu Mircea Rednic

Playtech: ȘOC! Simona Halep, UMILITĂ în direct la TV. De la ce a pornit totul: ”Nu are nicio treabă. Poate era pe...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă