Doi bătrânei infectaţi cu COVID-19 au murit la câteva secunde distanţă, ţinându-se de mână: „Erau fericiți să fie unul lângă celălalt”

2 săptămâni in urmă 50

Doi bătrânei infectaţi cu COVID-19 au murit la câteva secunde distanţă, ţinându-se de mână. Este vorba despre un cuplu din SUA. Întreaga familie le-a fost alături în ultimele momente de viaţă.

Doi bătrânei infectaţi cu COVID-19 au murit la câteva secunde distanţă, ţinându-se de mână

Citeşte şi Numărul real al deceselor COVID ar fi mai mare în România. Raportul Comisiei Europene despre pandemie

William şi Carol Stevart formau un cuplu de 44 de ani şi şi-au fost alături până în ultima clipă. Cei doi au ajuns la spital după ce s-au infectat cu coronavirus, iar pe 30 decembrie au murit în timp ce se ţineau de mână.

Carol, care avea 69 de ani, a fost conectată la aparate timp de două săptămâni înainte să moară. Soţul său, William, a suferit de insuficiență pulmonară, renală și cardiacă şi a stat timp de opt zile conectat la venitilația artificială.

„De îndată ce și-au atins mâinile, tata a luat ultima suflare, iar câteva secunde mai târziu, mama s-a stins și ea. Erau fericiți să fie unul lângă celălalt. Au fost cu adevărat suflete pereche. Tot ce au făcut, au făcut împreună”, povesteşte Melissa, fiica celor doi soţi.

Copiii celor doi au încercat să-i viziteze în timp ce aceştia se aflau la secţia de Terapie Intensivă din Parkland Medical Center, însă nu au putut. Pe 30 decembrie, însă, medicii le-au dat voie să fie lângă cei care le-au dat viaţă, purtând echipament de protecție din cap până în picioare, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Când se va termina pandemia de Covid-19. Anunţul lui Răzvan Cherecheş

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă