Doi bărbaţi au murit, în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure din Bistrița Nădăud. Un copac s-a prăbușit peste ei

4 zile in urmă 10

Tragedie s-a petrecut vineri, 14 ianuarie, într-o pădure de pe raza localității Parva, din Munții Rodnei. Potrivit ISU Bistrița Năsăud, doi bărbați au fost găsiți fără semne vitale, după ce un copac a căzut peste ei, notează publicația locală Timp Online. Poliția a transmis că masa lemnoasă era tăiată ilegal.

Echipaje SMURD – terapia intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor – SAJ și Salvamont Bistrița-Năsăud s-au deplasat într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Parva, în Munții Rodnei, zona Izvorul Ursului, unde un copac a căzut peste doi bărbați.

Salvatorii au găsit la fața locului două victime, de 46, respectiv 65 de ani. Aceștia prezentau leziuni incompatibile cu viața, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au stabilit faptul că victimele tăiau material lemnos fără drept, când au fost surprinși și accidentați de un arbore.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă și tăiere ilegală de arbori, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii faptelor, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto cu caracter ilustrativ: Salvamont BN

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă