Doi bărbați au fost atacați de un urs într-o comună din Mehedinți, fiind transportați la spital cu răni la brațe / Pompierii au transmis un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației din zonă

1 săptămână in urmă 26

Doi bărbați au fost atacați de un urs, miercuri seara, în comuna Obârșia Cloșani din județul Mehedinți, fiind transportați la spital cu răni la brațe. Pompierii au transmis un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației din zonă.

„În această seară, doi bărbați au fost atacați de un urs în localitatea Obârșia Cloșani. Apelul la 112 a fost făcut de către primarul localității care a anunțat faptul că doi bărbați au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost atacați de un urs, care a fost atras de niște stupi, amplasați la marginea localității Obârșia Cloșani. Persoanele, care prezentau plăgi la nivelul membrelor superioare, au fost preluate, în stare de conștiență, de către echipajele medicale SMURD și SAJ, fiind transportate la Centru de Primiri Urgențe din localitatea Baia de Aramă. Pentru avertizarea populației din zona Obârșia Cloșani, pompierii au transmis un mesaj Ro-Alert”, a anunțat ISU Mehedinți.

sursa foto: Pixabay

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă