Documente aparținând unei primării din Dolj, găsite pe malul râului Jiu 

2 luni in urmă 1

Mai multe documente ale unei primării din Dolj, care datează din perioada 2002-2010, au fost găsite pe malul râului JiuMai multe documente ale unei primării din Dolj, care datează din perioada 2002-2010, au fost găsite pe malul râului Jiu

Mai multe documente ale unei primării din Dolj, care datează din perioada 2002-2010, au fost găsite pe malul râului Jiu, scrie realitateadecraiova.net. Poliţiştii au deschis o anchetă.

LUNI, 15 MARTIE 2021, 10:48

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Documentele ce ar aparţine unei primării au fost găsite în extravilanul satului Leamna de Jos, comuna Bucovăț, în  apropiere de malul râului Jiu.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii secției precum și un polițist din cadrul Serviciul Criminalistic Dolj care au stabilit faptul că documentele datează din perioada 2002-2010, fiind ridicate în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, au fost sesizați și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, cu privire la modul de depozitare a deșeurilor menajere, precum şi reprezentaţi ai autorităţii competente cu supravegherea prelucrarii datelor cu caracter personal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii efectuează verificari pentru stabilirea situației de fapt urmând ca, în funcție de rezultatul acestora, să fie luate măsurile care se impun.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă