Documentarul despre marele Pele este disponibil deja pe Netflix. Care este povestea brazilianului de trei ori campion mondial

1 lună in urmă 3

Edson Arantes do Nascimento, cunoscut în lumea fotbalului cu numele de Pelé, este pe cale să-și lanseze propriul documentar. O modalitate bună de a face cunoscut tuturor acelor tineri pasionați de fotbal cum a ajuns să fie considerat cel mai bun fotbalist din lume.

Pe fundalul unor vremuri tulburi în Brazilia, acest documentar surprinde parcursul extraordinar a lui Pele, acum în vârstă de 80 de ani, un talent remarcabil la statutul de erou național.

„O Rei” a ajuns la milioane de oameni cu cele 1.284 de goluri ale sale – numărându-le și pe cele pe care le-a marcat în meciurile amicale – și cu postura sa de lider atât la​​cluburile pentru care a jucat (Santos și Cosmos), cât și naționala Braziliei, cu care a câștigat trei campionate mondiale (1958, 1962, 1970).

Documentarul despre marele Pele este disponibil deja pe Netflix. Care este povestea fotbalistului de trei ori campion mondial

Dar acum, datorită Netflix, mai mulți oameni vor vedea cum era Pelé în realitate.

Trebuie remarcat faptul că platforma americană de filme și de seriale a realizat deja un documentar despre cel mai bun jucător de baschet din istorie, Michael Jordan, iar acum a îndrăznit să intre și în lumea fotbalului.

Ce vedem pe Netflix | Povestea familiei Williams, o viață marcată de viteză. Formula 1, accidentul din 1986 și ascensiunea constructorului britanic – temele unui film documentar de excepție

Netflix’s long-awaited Pelé doc — funnily enough, called PELÉ — is out today. We saw it a few weeks ago and can confirm that it’s a corker. With so many great moments we’d never seen before, it gave us a new appreciation for Edson Arantes do Nascimento.pic.twitter.com/B5sTncZhM0

— MUNDIAL (@MundialMag) February 23, 2021

Nu vom vedea doar vedeta pe gazon, dar în documentar vom putea vedea cum a fost viața personală a brazilianului, care își recapitulează relațiile romantice.

Acest documentar este lansat începând marți, 23 februarie și va fi difuzat exclusiv de platforma Netflix. Filmul are aproape două ore de vizionare. O durată pe parcursul căreia se vor rezuma cei 12 ani în care Pelé a reușit să fie încoronat de trei ori campion mondial, o performanță greu de repetat azi.

The post Documentarul despre marele Pele este disponibil deja pe Netflix. Care este povestea brazilianului de trei ori campion mondial appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă