DOCUMENT Tabăra Cîțu adoptă decizii pe care încearcă să le legitimeze în numele lui Orban

1 lună in urmă 32

Florin Cîțu și Ludovic Orban Florin Cîțu și Ludovic Orban

Tabăra Cîțu din PNL adoptă decizii pe care încearcă să le legitimeze în numele lui  Ludovic Orban. Liberalii care au participat la ședința convocată de Cîțu au decis că NU vor face Guvern cu PSD, iar parlamentarii PNL care vor vota moțiunea de cenzură sunt amenințați cu excluderea. Pe DOCUMENTUL prezentat în exclusivitate de Realitatea Plus APARE NUMELE PREȘEDINTELUI PNL, Ludovic Orban. 

MIERCURI, 08 SEPTEMBRIE 2021, 15:35

SURSĂ: realitatea plus

AUTOR: REALITATEA.NET

Documentul în 3 puncte, elaborat după ședința de Biroului Permanent al PNL, stabilește că:

"Articolul 1: niciun parlamentar PNL nu va face demersuri în Parlament sau în afara lui pentru dărâmarea propriului guvern şi a premierului desemnat de PNL, Florin Cîţu. În caz contrar, se vor supune sancţiunilor statutare.

Articolul 3: se mandatează parlamentarii PNL să nu participe la plenul reunit convocat de preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, la şedinţele Birourilor permanente reunite, unde se va discuta calendarul moţiunii USR PLUS - AUR, depusă nelegal, până la verificarea legalităţii semnăturilor.

Pe documentul prezentat în exclusivitate de Realitatea Plus apar numele președintelui PNL, Lodovic Orban și a secretarului general Robert Sigartău, dar fără semnaturile celor 2.

Imagine

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă