DOCUMENT Restaurantele raman deschise pana la orele 23.00, nu pana la 21.00. Prefectul Traian Berbeceanu isi cere scuze public pentru eroare

1 lună in urmă 15

Prefectul Traian Berbeceanu a transmis ca isi cere scuze public pentru ca in hotararea CMSU s-a strecurat o eroare privind ora la care se inchid restaurantele.

Conform Prefecturii Bucuresti, in cuprinsul Hotararii nr.2 din 22.01.2021 adoptata de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, s-a constatat o eroare materiala in ceea ce priveste intervalul orar in care este permisa activitatea restaurantelor si cafenelelor, fiind inscris, in mod eronat, intervalul 06.00-21.00.

"Institutia Prefectului - Municipiul Bucuresti informeaza ca, in cuprinsul Hotararii nr.2 din 22.01.2021 adoptata de Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, s-a constatat o eroare materiala in ceea ce priveste intervalul orar in care este permisa activitatea restaurantelor si cafenelelor, fiind inscris, in mod eronat, intervalul 06.00-21.00.

In ce conditii poate fi inversata decizia de a relaxa masurile in Bucuresti. "Comitetul poate peste cateva zile sa inchida din nou"

In Anexa nr.3 a H.G. nr.3/2021 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 13 ianuarie 2021, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, este prevazut orarul 06.00- 23.00, ca interval in care este permisa activitatea restaurantelor si cafenelelor", a transmis, marti, 26 ianuarie, Prefectura Bucuresti, intr-un comunicat de presa.

Prefectul Traian Berbeceanu, dupa contrele privind relaxarea masurilor in Bucuresti: Ministrul Sanatatii poate solicita modificarea actului normativ. Noi nu aveam optiunea de a nu respecta legea - INTERVIU

Institutia precizeaza ca in sedinta CMSU nu s-a discutat despre modificarea intervalului orar.

"Astfel, potrivit reglementarilor prevazute de Legea nr. 24/2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative, a fost intocmita Erata la Hotararea nr.2 din 22.01.2021 a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, care va fi adusa la cunostinta publicului. Prefectul municipiului Bucuresti, domnul Traian Berbeceanu, isi prezinta public scuzele pentru eroarea susmentionata", a mai transmis Prefectura Bucuresti.

Initial, CMSU a decis ca functionarea localurilor si a agentiilor de jocuri este permisa in intervalul 06.00 - 21.00, dupa scaderea ratei de infectare sub 3 la mie.

CITESTE SI:

Cine a castigat si cine a pierdut, de fapt, din razboiul purtat de tabara Dragnea cu Justitia. Rasturnari de situatie in marile dosare de coruptieDe la ciuperci murate si regele cazinourilor pana la cel mai bun din Turcia. "Mancam pe ruleta." Povestea nefardata a lui Sumudica. Imagini de colectieAtac dur al lui Basescu la adresa AUR: "Niste semidocti. Sosoaca ar fi buna de sefa de galerie la Dinamo si Simion sef de galerie la Steaua"Cazul neobisnuit al unui medic militar judecat pentru insubordonare. Este acuzat ca nu a respectat un ordin pe care l-a considerat "vadit ilegal"Sorana Cirstea a "intepat-o" pe Simona Halep in social media. Ce au de impartit romancele la Australian Open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă