DOCUMENT Decizia de constituire a grupului de lucru pentru decesele COVID apare în registrul de la cabinetul Andreei Moldovan, dar împarte numărul de înregistrare cu o invitație la Forumul de diabet

3 săptămâni in urmă 34

Decizia de constituire a grupului de lucru pentru decesele COVID apare în registrul de intrare-ieșire a corespondenței de la cabinetul fostului secretar de stat din Ministerul Sănătății Andreea Moldovan pe data de 12 aprilie, cu numărul de înregistrare 578, arată o copie a registrului, obținută de HotNews.ro. Nu este însă clar de ce, la același număr, 578, apare, la aceeași dată, 12 aprilie, și o invitație la Forumul român de diabet.

Ministerul Sănătății precizează, într-o informare de presă transmisă astăzi, că "din consultarea registrului Intrare – Iesire a corespondenței aferent cabinetului Doamnei Andreea Moldovan, reiese faptul că numărul de înregistrare nr. 578 din data 12.04.2021 este scris de două ori și fiecare mențiune are atribuit un document distinct, dintre care unul este atribuit deciziei mai sus menționate".

"Menționăm că, registrul intrări – ieșiri este un carnet în care toate înregistrările, atât numerele de înregistrare cât și documentele aferente fiecărui număr de înregistrare sunt scrise în format letric, de mână, nu în format electronic", adaugă reprezentanții Ministerului Sănătății.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă