Doar plecarea îl consolează! Paul Anton nu dă înapoi: face recurs și vrea cât mai repede „divorțul” de Dinamo!

1 lună in urmă 23

Articol de - Publicat joi, 26 august 2021, 08:24 / Actualizat joi, 26 august 2021 08:34

Paul Anton (30 de ani) se antrenează în continuare cu Dinamo, dar este cu gândul la plecare. 

Mijlocașul a primit ieri motivarea deciziei Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor (CSNSL) din cadrul FRF, care i-a respins pe 11 august memoriul prin care solicita încetarea raporturilor contractuale și să devină jucător liber. 

"Va face recurs. Are la dispoziție cinci zile", a anunțat AFAN, sindicatul fotbaliștilor, care îl reprezintă pe internațional la comisii în litigiul cu Dinamo. 

Anton are de încasat patru salarii restante și nu acceptă nici să-i fie micșorat salariul lunar de 19.000 de euro. Conducerea încearcă să-l vândă, dar jucătorul vrea să plece liber.

Paul Anton este un fotbalist important pentru noi, este în calculele noastre și ale antrenorului, se antrenează normal, cot la cot cu ceilalți jucători, sperăm să joace încă de la prima etapă, cu FC Argeș, dacă nu, măcar după pauza competițională, cu FCSB - Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, pe 24 august

Paul Anton se antrenează cu Dinamo, dar nu joacă 

Paul Anton s-a pregătit în ultimele zile, normal, alături de echipă, doar că nu a făcut deplasarea la Constanța, pentru meciul cu Farul. Ar putea reveni în formația "câinilor" de sâmbătă, cu FC Argeș, acasă. Cu toate că relația sa cu conducerea a rămas rece și poate pleca din Ștefan cel Mare în orice moment. 

"Paul Anton nu este pregătit, vine după o accidentare și o absență mai lungă, dar rămâne un lider al echipei, iar Dinamo are nevoie de el. Îl simt cu mintea aici. Îl văd în continuare la Dinamo. Este un fotbalist util, avem nevoie, este aici și sper să rămână", a mărturisit recent Steliano Filip. 

Bonetti continuă să creadă în Anton: "Paul cred că va reveni următoarea etapă. Atunci va fi apt. Eu sper să continue cu Dinamo, e un fotbalist foarte bun. El este apropiat de proiectul nostru, iar spre binele echipei, al nostru, ar fi bine să continue".

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FC Argeș

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Scandal la Dinamo » Dănuț Lupu, semne obscene, după ce a fost jignit la meci de fanii „câinilor”

Încredere pentru cel mai nesigur dinamovist » Decizia lui Dario Bonetti, după erorile din startul sezonului

Playtech: Drama solistei cu chip de păpușă. A părăsit Bucureștiul: 'Trăiesc din pensia părinților!' EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă