Doar o neregulă la platforma din imagine, care se pregătea să intre în România, au găsit polițiștii maghiari. Șoferul, lăsat să meargă mai departe

1 săptămână in urmă 26


O platformă auto le-a atras atenția polițiștilor maghiari duminică de dimineață, pe autostrada M0, iar portalul de știri index.hu, care citează site-ul oficial al Poliției, scrie că arăta de parcă un preșcolar și-a pus mașinile de jucărie una peste alta.


Parcă era ca o cutie de cadouri, cu o mașină mai mică într-una mai mare, mai scrie sursa citată. Nu a fost însă cazul de un cadou, informează poliția, care a verificat transportul ce se pregătea să ajungă la vamă și să intre în România, pentru a tranzita spre Bulgaria.


Foto: Poliția maghiară

Duminică în jurul orei 8.35, polițiștii din Pest au oprit vehiculul înmatriculat în Bulgaria, când au văzut cum poate să arate. În ciuda aspectului, unul imposibil de ignorat, transportul nu ave anicio problemă de greutate, așa cum au crezut inițial agenții.


O singură neregulă a fost constatată, felul în care era securizată îcărcătura nu era adecvat.


Șoferul bulgar a fost amendat cu 50.000 de forinți (140 de euro) și, după ce a pus capăt neregulii securizând cum trebuie mașiniele pe platformă, a putut să-și continue călătoria.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă