Doar așa va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Planul „câinilor” pentru transferul vedetei din „Ștefan cel Mare”: „Suma asta o vrem săptămâna viitoare!” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 26

Deian Sorescu are șanse mari să plece de la Dinamo săptămâna viitoare, iar ProSport a aflat condițiile de ultimă oră care au fost puse de șefii „câinilor”.

Dinamo nu cedează și vrea un milion de euro în schimbul lui Deian Sorescu, însă ar accepta ca banii să poată fi plătiți chiar și în trei tranșe. „Suma de 700.000 de euro o vrem însă săptămâna viitoare”, a fost mesajul transmis de conducerea din „Ștefan cel Mare”.

„Mă aştept la mai mult de la Sorescu, pentru că e un jucător important, e un jucător care poate să facă diferenţa. O să am, din nou, o discuţie cu el”, a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Dinamo vrea un milion de euro în schimbul lui Deian Sorescu, în trei tranșe

Deian Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători pe care îi are formația din „Ștefan cel Mare” în prezent, iar Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu vor să facă o afacere excelentă cu jucătorul adus de la ASU Poli Timișoara.

În acest moment, Deian Sorescu este mai aproape de un transfer la Rakow Czestochowa: „câinii” sunt convinși că polonezii vor face până la urmă totul pentru a-l lua pe internaționalul român.

Clubul din Polonia a aflat cum își pot asigura serviciile lui Deian Sorescu: „câinii” vor să primească urgent suma de 700.000 de euro, chiar în cursul săptămânii viitoare. Apoi, cine îl va lua pe Sorescu scapă pentru moment de presiune: din informațiile ProSport, Dinamo își mai dorește încă 150.000 de euro în vara acestui an, plus încă 150.000 de euro peste un an, în iarnă.

Astfel, Dinamo ar încasa în total un milion de euro din cele trei tranșe. Ar fi o variantă bună pentru Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan, chiar dacă banii nu vor veni toți în această perioadă.

Rămâne de văzut dacă Rakow Czestochowa va accepta propunerea lui Dinamo, în contextul în care roș-albii mai așteaptă un semn și de la Damac FC.

The post Doar așa va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Planul „câinilor” pentru transferul vedetei din „Ștefan cel Mare”: „Suma asta o vrem săptămâna viitoare!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă