DNA face percheziții la inspectoratele județene de jandarmi din țară, Sunt vizate avansările în gradul de ofițer ale jandarmilor

1 lună in urmă 24

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) fac percheziții la inspectoratele județene de jandarmi din țară, fiind vizate concursurile pentru avansarea în grad de ofițer ale unor jandarmi. Surse judiciare au declarat, marți, că au loc percheziții la Jandarmeria Româna.

Imagine ilustrativă

Imagine ilustrativă

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Verificările sunt făcute de procurorii DNA și au legătură cu organizarea concursurilor pentru avansarea la gradele de ofițer.

Perchezițiile se desfășoară la mai multe structuri din teritoriu, la inspectorate județene.

Jandarmeria Română a confirmat cercetările care se fac, marți, sub coordonarea procurorului de caz, la mai multe sedii ale unităților de Jandarmerie.

„Instituția noastră este prima interesată în clarificarea tuturor suspiciunilor legate de organizarea unui concurs de trecere în corpul ofițerilor și va pune la dispoziția organelor abilitate toate datele și documentele solicitate”, a transmis Jandarmeria Română

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă