Djokovic vorbește în premieră despre evenimentele la care a participat după ce a fost depistat pozitiv: "Am făcut o eroare de judecată!"

2 săptămâni in urmă 23

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 06:48

181 citiri

 "Am făcut o eroare de judecată!"

Într-o postare pe Instagram, Novak Djokovic explică ce s-a întâmplat după ce a primit rezultatul pozitiv al unui test PCR.

""Am asistat la un meci de bachet pe 14 decembrie, meci după care s-a anunțat că mai muți oameni au fost depistați pozitiv la Covid 19. Chiar dacă nu aveam simptome, mi-am făcut un test antigen rapid pe 16 decembrie, al cărui rezultat a fost negativ. Ca măsură suplimentară de precauție, mi-am făcut și un test PCR în aceeași zi.

În ziua următoare, am asistat la acel eveniment din Belgrad pentru a premia copiii și mi-am mai făcut un test rapid înainte, care a fost negativ.

Eram asimptomatic și mă simțeam bine, și nu am primit rezultatul testului PCR decât după acel eveniment.

A doua zi, pe 18 decembrie, am fost la centrul meu de tenis din Belgrad pentru a-mi îndeplini un angajament pe care îl luasem de mult timp în fața celor de la LEquipe: un interviu și o ședință foto. Mi-am anulat toate celelalte evenimente.

M-am simțit obligat să dau acel interviu, întrucât nu doream să îl dezamăgesc pe jurnalist, dar m-am asigurat că am păstrat distanța față de el și am purtat masca, cu excepția momentelor de la ședința foto.

Când m-am dus acasă să mă izolez, conform prevederilor, gândindu-mă la ce am făcut mi-am dat seama că a fost o eroare de judecată și că ar fi trebuit să reprogramez interviul".

Citeste si:

Cum explică mama lui Djokovic prezența acestuia la evenimente publice după ce a fost testat pozitiv

Dijana Djokovic a explicat faptul că fiul ei, Novak, a participat la evenimente publice după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, prin faptul că nu a ştiut că este infectat, informează...

Novak Djokovic, jignit dur de doi prezentatori TV. "Este un mincinos, un meschin, un idiot "

Prezentatorii ştirilor de la postul TV australian Channel 7, Mike Amor şi Rebecca Maddern, au fost surprinşi jignindu-l pe Novak Djokovic într-o discuţie care nu a fost în direct, dar care a...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă