Djokovic s-a antrenat la Melbourne Park. "Când a intrat în sala de forță, s-a făcut liniște"

1 săptămână in urmă 9

Marti, 11 Ianuarie 2022, ora 11:28

246 citiri

Djokovic s-a antrenat la Melbourne Park. "Când a intrat în sala de forță, s-a făcut liniște"

Tenismenul sârb Novak Djokovic s-a antrenat, marţi, la Melbourne Park, a doua zi după victoria în justiţie, însă participarea sa la Australian Open este în suspans, Guvernul australian putând să-i anuleze din nou viza.

El a fost văzut încălzindu-se la sala de forţă înainte de a intra într-o zonă rezervată jucătorilor şi de a se deplasa spre terenul central.

Potrivit presei australiene, organizatorii l-au desemnat cap de serie numărul 1 pentru tragerea la sorţi care va avea loc joi.

Marţi, presa locală a anunţat că Djokovici ar fi asigurat într-un formular că nu a călătorit în cele 14 zile premergătoare zborului său către Australia. Cu toate acestea, el a părăsit Serbia pentru a se antrena în Spania în perioada Anului Nou.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici. Cu toate acestea, ministrul Imigrării din Australia poate decide o nouă anulare a vizei, pe baza prerogativelor de care dispune. Este de aşteptat ca acesta să se pronunţe curând în cazul liderului ATP, scrie News.ro.

Jurnalistul american Ben Rothenberg a scris pe Twitter.

"Djokovici a fost în sala de forță înainte de antrenament. S-a făcut liniște și toată lumea se holba la el"

From someone in the #AusOpen player area:

“[Djokovic] came to the gym before his hit. The place went silent with everyone staring. Talk about uncomfortable.”

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) January 11, 2022

Citeste si:

 "Djokovic trebuie să joace la Australian Open, justiția s-a pronunțat!"

Rafael Nadal consideră că sârbul Novak Djokovici trebuie lăsat să joace la Australian Open, după ce judecătorul Anthony Kelly a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic...

Cazul Djokovic, o făcătură mediatică cu țintă precisă

Tentația de a-i controla pe alții este și instinctivă și deosebit de puternică. Ea se atenuează cu vârsta și mai ales cu multiplicarea eșecurilor de a-i face pe alții să creadă, să...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă