Djokovic nu a scăpat nici acum » Cele mai tari meme-uri apărute după ce viza de Australia i-a fost anulată din nou

1 săptămână in urmă 4

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022, 09:36 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 09:49

Cu două zile înainte de Australian Open, sârbul Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile de frontieră din Melbourne, după ce viza i-a fost anulată din nou.

Liderul ATP e în detenție, acolo unde va aștepta audierile finale de duminică, cele care vor stabili dacă va fi sau nu deportat din Australia, pe care l-a câștigat de 9 ori.

Între timp, jucătorul de 34 de ani a fost din nou victima ironiilor pe internet.

FOTO. Cele mai noi meme-uri după ce lui Djokovic i-a fost anulată din nou viza

Internauții au profitat de ocazie și au creat o serie de imagini amuzante, pentru a râde de situația în care a ajuns campionul sârb.

Djokovic ar putea fi interzis în Australia 

Nick Wood, unul din avocații lui Nole, a prezentat motivele pentru care contestă anularea vizei. Avocatul a transmis instanței că ministrul imigrării a justificat anularea vizei pe baza faptului că prezența lui Novak Djokovic în Australia ar stimula sentimentul antivaccinist. 

El a mai susținut că ministrul nu a luat în considerare efectele pe care înlăturarea forțată a lui Djokovici le-ar putea avea asupra mișcării antivacciniste și a descris justificarea ministrului drept „evident irațională". 

Obiectivul final este să solicite o scutire de la aplicarea deciziei de anulare a vizei. Dacă Djokovic nu are succes în apelul său, legile spun că acesta nu va mai putea primi altă viză pentru intrarea în Australia vreme de 3 ani.

Citește și: 

Cum se vede în circuit situația lui Novak Djokovic » Ce spun Nadal, Muguruza și Osaka: „Totul putea fi evitat dacă se vaccina”

Președintele Serbiei iese la atac: „Djokovic este maltratat în Australia!”

Playtech: BOMBĂ! Cum a îndrăznit Loredana Groza să se fotografieze după zvonul divorțului. E prea de tot ce ne arată în jos...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă