Djokovic, într-o postură ingrată la Melbourne: „Toată lumea a amuțit, toți se holbau”

6 zile in urmă 12

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022, 19:02 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 19:02

Situația lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) continuă să producă rumoare la Melbourne, inclusiv în rândul jucătorilor. 

  • Novak Djokovic a obținut la tribunal anularea deciziei de suspendare a vizei australiene, însă nu e exclus ca ministrul imigrării să intervină și să îi refuze din nou rămânerea în țară
  • O decizie finală ar trebui să vină în scurt timp. Australian Open debutează pe 17 ianuarie, iar tragerea la sorți a tabloului principal va avea loc pe 13 ianuarie.

Novak Djokovic s-a antrenat astăzi pe arena Rod Laver, în fața porților închise și în condiții unice de securitate. Înaintea ședinței de pregătire a avut loc un episod stânjenitor pentru liderul mondial. 

 „Ne bucură verdictul, dar recomandăm vaccinarea”

AUSTRALIAN OPEN

ATP, comunicat în cazul Djokovic: „Ne bucură verdictul, dar recomandăm vaccinarea”

Toți ochii pe Novak Djokovic 

Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din aria tenisului, a povestit un episod petrecut astăzi, la Melbourne: „Djokovic a trecut prin sala de forță înaintea antrenamentului. Toată lumea din încăpere a amuțit, toți se holbau. Destul de inconfortabil”.

Este clar că Djokovic nu va fi favoritul fanilor la actuala ediție și nu va atrage prea multă simpatie nici în rândul participanților. Dacă va primi acceptul să își apere titlul cucerit anul trecut, sârbul va fi singurul jucător nevaccinat din competiție. 

VIDEO Imagini de la antrenamentul efectuat de Novak Djokovic pe arena Rod Laver

JUST IN: Novak Djokovic hitting on Rod Laver Arena #AusOpen @wwos @9NewsAUS pic.twitter.com/dglLUnjfmE

— Clint Stanaway (@cstanaway) January 11, 2022

Novak Djokovic, în așteptarea verdictului

Reporterul australian Karen Sweeney, unul dintre cei care au acoperit întreg „cazul Djokovic”, a scris pe Twitter că tergiversarea deciziei nu face decât să-i complice situația sârbului: „Personal, cred că șansele ca viza să-i fie anulată cresc pe măsură ce toată această situație se lungește”.

Între timp, prim-ministrul statului Victoria, Daniel Andrews, le-a spus reporterilor într-o conferință de presă că Ministerul Imigrării e singurul care poate decide în acest moment ca Djokovic să fie deportat. „Acest turneu e mult mai important decât orice altă persoană. Rafa și alți jucători și-au spus pozițiile clar pe acest subiect”, a declarat oficialul.

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Ce a remarcat Boris Becker la Novak Djokovic: „Știți ce a făcut la miezul nopții?”

VIDEO „Djokovic, un mincinos idiot! Ne spune rahaturi” » Prezentatorii nu știau că sunt filmați!

Playtech: Anamaria Prodan, dezvăluire ȘOCANTĂ despre Fane Spoitoru. Ce a putut spune și despre Nuțu VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă