Djokovic a încercat să schimbe regulile de carantină de la Australian Open: ”Măcar mâncare mai bună!” Ce răspuns a primit

1 lună in urmă 35

Liga 1: Voluntari - UTA, marți, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - FCSB, marți, 20:00, Digi Sport 1

Asta după ce Novak Djokovic a înaintat o listă de cereri din partea celor 72 de concurenți care au intrat în izolare la Melbourne, printre care și Sorana Cîrstea. Liderul ATP a încercat să ”îndulcească” regimul spartan la care sunt supuși jucătorii.

o perioadă de carantină mai scurtă după efectuarea noilor testepermisiunea ca jucătorii să-și vadă antrenorulmutarea lor într-o locuință privată, unde să aibă acces la terenuri de tenis pentru a se antrenamâncare mai bunăaparate și echipamente de antrenament în camerele de hotel

Dar premierul statului Victoria, Daniel Andrews, nici n-a vrut să audă de sugestiile campionului sârb.

”Regulile nu se vor schimba. Nimeni nu poate beneficia de tratament special pentru că nici virusul nu tratează pe nimeni preferențial.

Fiecare e liber să facă furnizeze liste cu solicitări, dar răspunsul va rămâne nu”, a răspuns tranșant Andrews.

În consecință, cei 72 de tenismeni vor rămâne izolați în camerele de hotel timp de 14 zile, fără permisiunea de a se antrena.

Sorana Cîrstea, la limita răbdării: ”Dacă știam, nu mai veneam în Australia!” Acuzele aduse la adresa organizatorilor

Sorana Cîrstea este extrem de indignată de tratamentul aplicat de autoritățile australiene la sosirea la Melbourne.

Deoarece au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus în avionul cu care a călătorit spre Australia, românca a intrat în izolare totală - asta presupune că rămâne închisă la hotel fără a avea posibilitatea de a se antrena zilnic pentru primul turneu de Grand Slam din 2021. 

Vestea a înfuriat-o și Sorana și-a exprimat sentimentele de frustrare în social media.

”Am dorit să particip deoarece organizatorii au promis că vom fi scutiți de carantină timp de 5 ore pe zi, perioadă în care ne puteam antrena, puteam merge la sală și la recuperare.

Așa a fost înțelegerea înainte de a veni aici...dar regulile s-au schimbat peste noapte!,” a răbufnit jucătoarea clasată pe locul 71 în lume. 

Sorana Cîrstea: ”Dacă știam, nu mai veneam în Australia!”

Iar într-un răspuns pentru o altă jucătoare, Yulia Putintseva, Sorana a mărturisit cât de dezamăgită este de situația în care se află.

”Dacă știam că vor proceda așa, nu aș mai fi venit să joc în Australia...Aș fi rămas acasă. Ei ne-au spus că vom zbura cu avioane care au pasageri la doar 20% din capacitate și că vom fi considerați contacți DOAR dacă cineva  din anturaj este depistat pozitiv,” a explicat Sorana.  

Jucătoarea de 30 de ani crede că restricțiile impuse i-au ruinat șansele de a fi în formă la startul turneului de la Antipozi.

”Aș avea nevoie de cel puțin 3 săptămâni a să ajung într-o formă decentă și să joc la un nivel înalt!”, a mai spus Sorana Cîrstea.

Etichete: novak djokovic , sorana cirstea , novak djokovic australian open , carantina australian open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă