”Divorțul” lui Cristiano Ronaldo de Juventus este iminent! Gestul portughezului care arată că nu mai este cale de întoarcere

1 lună in urmă 49

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Farul, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Ronaldo este hotărât să părăsească ”Bătrâna Doamnă” în această perioadă de mercato, dar opțiunile sale sunt limitate din cauza salariului uriaș pe care și-l dorește.

Ronaldo și-a strâns lucrurile din vestiarul lui Juventus

Potrivit celor de la Sky Sport, citați de Daily Mail, fotbalistul portughez și-a golit dulapul din vestiarul ”Bătrânei Doamne” și i-a informat pe oficialii clubului că nu va juca în meciul dintre Juventus și Empoli programat sâmbătă de la 21:45, la Digi Sport 4.

Gianluca Di Marzo a transmis că Ronaldo i-a informat deja pe bianconeri că nu vrea să mai evolueze pe Allianz Stadium și se pare că este așteptată o ofertă din partea lui Manchester City.

În presa din străinătate, s-au vehiculat două posibile destinații pentru fotbalistul portughez, Manchester City și Paris Saint Germain, clubul care, recent, a reușit să îl aducă și pe vechiul rival din La Liga al lui Cristiano, Lionel Messi.

Cu toate acestea, se pare că singura soluție viabilă pentru Ronaldo rămâne echipa antrenată de Pep Guardiola. Președintele clubului din Franța, Nasser Al-Khelaifi, a avut un răspuns ferm în ceea ce-l privește pe jucătorul portughez.

”Nici măcar nu ne-am gândit la acest lucru!”, a declarat Nasser Al-Khelaifi pentru beIN Sports, citat de Football Italia.

Ronaldo i-a anunțat pe cei de la Juventus că vrea să plece

Ronaldo le-ar fi spus deja celor de la Juventus că vrea să plece, anunță sport.es, iar acum agentul său, Jorge Mendes, negociază cu Manchester City această posibilă mutare.

Rămâne de văzut dacă clubul condus de Pep Guardiola se va înțelege și cu torinezii, care cer o sumă cuprinsă între 25 și 30 de milioane de euro pentru Ronaldo, iar Gabriel Jesus ar putea fi inclus și el în tranzacție.

Etichete: manchester city , juventus , cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă