„Divorțează acum!”. Soția, lăsată de un ministru canadian să dea zăpada din fața casei, după 12 ore de gardă la spital

1 săptămână in urmă 7

Jon Reyes, 49 de ani, ministrul dezvoltării din provincia canadiană Manitoba, a postat pe Twitter o fotografie cu soția sa dând la lopată pentru a curăța zăpada de pe aleea de acces către proprietate, în timp ce el a preferat să rămână în casă, scrie Bild. Demnitarul a fost aspru criticat, iar Cynthia a fost sfătuită să divorțeze.

„Chiar și după o tură de noapte de 12 ore în spital, soția mea încă mai are energia să elibereze aleea cu lopata!. Dumnezeu să o binecuvânteze pe ea și pe toți cei din prima linie. E timpul să-i pregătesc micul dejun”, a scris Reyes, pe Twitter.

Even after a 12 hour night shift at the hospital last night, my wife still has the energy to shovel the driveway. God bless her and all our frontliners. Time to make her some breakfast. ?? pic.twitter.com/91vahySLqO

— Jon Reyes (@jonreyes204) January 8, 2022

Postarea a primit aproape 45.000 de aprecieri, însă mulți utilizatori s-au arătat șocați de comoditatea demnitarului, în cele peste 20.000 de comentarii.

„De ce ai făcut asta? E ceva în neregulă cu tine?”, a scris cineva.  „Ea face asta, în timp ce te uiți? Ea face asta în timp ce tu fierbi ouăle?”, a fost uluit altcineva.

A fost inițiată chiar și o petiție online prin care se cere ca asistenta medicală „să divorțeze rapid” de soțul ei leneș.

„Divorțează acum!”. Soția, lăsată de un ministru canadian să dea zăpada din fața casei, după 12 ore de gardă la spitalJon Reyes. Foto Facebook

După valul de comentarii furioase, Cynthia Reyes s-a simțit obligată să-și protejeze soțul: „Tot ce am vrut să fac a fost să dau cu lopata”.

Derapajul ministrului a determinat un site satiric să scrie: „Vestul Canadei va avea zăpadă abundentă în următoarele zile. Nu e problemă, o trimitem pe Cynthia”.

„Divorțează acum!”. Soția, lăsată de un ministru canadian să dea zăpada din fața casei, după 12 ore de gardă la spitalCynthia Reyes. Foto: Twitter
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă