Divorț șocant în showbiz! Se despart după 13 ani de mariaj, ce s-a întâmplat

6 zile in urmă 12

Divorț șocant în showbiz după ce protagoniștii au anunțat că se despart după 13 ani de mariaj, ce s-a întâmplat. Un nou divorţ zguduie lumea mondenă după divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, dar și cel al Shakirei de Pique. Cine sunt cei care au ales să meargă pe drumuri separate, vedeți un pic mai jos.

Divorț în lumea bună a sportului. Un mare jucător de fotbal american divortează de soția manechin

Tom Brady (45 de ani), unul dintre cei mai mari jucători de fotbal american din istorie, și modelul Gisele Bundchen (42 de ani) au anunțat că se despart. Motivul ar fi legat de fotbalist, care nu s-a retras din sport, așa cum a promis la începutul acestui an, iar brazilianca este decisă să pună capăt mariajului.

„Tom Brady le calcă pe urme Shakirei și Simonei Halep în lanțul despărțirilor. După despărțirea Shakirei de Gerard Pique și divorțul Simonei Halep, superstarul fotbalului american Tom Brady este la un pas de divorț de partenera sa, modelul Gisele Bundchen”, scriu jurnaliștii de la Tennis World.

Gisele Bundchen se simte neglijată

Gisele Bundchen crede că activitatea sportivă îi ocupă prea mult timp soțului ei și simte că o neglijează atât pe ea, cât și pe cei doi copii pe care îi au împreună. Tom Brady și Gisele Bundchen au împreună un băiat, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fetiță, Vivian, în vârstă de 9 ani. Sportivul mai are un băiat, Jack, în vârstă de 15 ani, dintr-o căsătorie anterioară.

De-a lungul carierei de sportiv, dar și din afacerile pe care le-a dezvoltat între timp, Brady are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. De partea cealaltă, Gisele Bundchen este unul dintre cele mai cunoscute și bine plătite modele din lume, ea având în conturi circa  400 de milioane de dolari.

De ce divorțul fotbalistului este numit divorțul anului de americani

Americanii numesc despărțirea lor „divorțul anului” şi scriu că vor fi nevoiți să se ”lupte” pentru 650 de milioane de dolari. Tom Brady recunoștea în ianuarie 2022 că și-a neglijat familia şi că activitatea sportivă îi ocupă prea mult timp.

„Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani. Doar a crescut copiii, a avut grijă de ei, și-a luat angajamentul de a trăi în Boston, apoi să se mute în Florida. Acest lucru este o problemă. O problemă foarte greu de reparat fără a spune că este timpul să mă retrag”, spunea Tom Brady.

Tom Brady are 7 trofee Super Bowl câștigate în ultimii 22 de ani, iar de 3 ori a fost desemnat MVP al Super Bowl-ului.

The post Divorț șocant în showbiz! Se despart după 13 ani de mariaj, ce s-a întâmplat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă