Distribuția și incidența COVID-19 | TOPUL județelor cu cele mai multe FOCARE - Unde au explodat infectările în ultimele 24 de ore

1 lună in urmă 25

Distribuția și incidența COVID-19 - 8 septembrie | TOPUL județelor cu cele mai multe FOCARE Distribuția și incidența COVID-19 - 8 septembrie | TOPUL județelor cu cele mai multe FOCARE

Un nou bilanț COVID-19 anunțat de autorități miercuri, după ce îmbolnăvirile raportate s-au dublat într-o singură zi. Infectările au explodat marți, depășind 2.000 de cazuri. Situația se înrăutățește la Terapie Intensivă, secțiile devin neîncăpătoare, iar decesele sunt, din păcate, în creștere.

MIERCURI, 08 SEPTEMBRIE 2021, 13:12

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ioana Stanescu

Principalele județe unde rata de infectare este în creștere sunt Satu Mare, urmat de Ilfov și București, Cluj, Bistrița-Năsăud, potrivit bilanțului de marți, 7 septembrie. Incidența coronavirus la nivel național, în valoare medie, era marți de 0,75. 

Până marți, au fost confirmate 1.109.076 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care au murit 48, printre care și un adolescent de 17 ani, dintr-o comună din Vrancea. În numai o zi, autoritățile auraportate 2.033 de infectări și decese. În același timp, în ultimul an și jumătate, 1.059.637 de pacienți au fost declarați vindecați. 

Tot marți a fost confirmată și transmiterea comunitară susținută pe teritoriul României a tulpinii Delta, oglindit deja în bilanțurile coronavirus din ultimele zile. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă