Distracție pe pârtii, la final de sezon. La Vatra Dornei, schiorii au înlocuit costumele de pârtie cu cele populare

2 luni in urmă 1

Pârtiile au fost pline şi azi, mai ales că vremea a fost numai bună pentru schiat. În Poiana Braşov au fost cozi interminabile la instalaţiile de transport pe cablu. În Vatra Dornei, închiderea sezonului de schi a fost marcată printr-un eveniment simbolic. Zeci de turişti şi localnici au înlocuit costumul de schi cu cel popular şi au ieşit pe pârtie.

Parada de la Vatra Dornei a fost deschisă de un tânăr care are probleme locmomotorii. Pentru a păstra distanţa, anul acesta schiorii au bătut din beţe, pe muzica populară.

Poiana Braşov s-a animat încă de la primele ore ale dimineţii. Cozile interminabile de la telegondola nu au reuşit să strice cheful de distracţie al turiştilor. ”Temperatura bună, pârtiile bine întreţinute. E excelent” / ”Azi am zis că o să încercăm să profităm de ziua asta frumoasă şi să stăm cât mai mult”.

Vremea frumoasă şi zăpada de pe pârtie au fost bucuria copiilor.

Distracţie a fost şi pe Pârtia Veveriţa din Vatra Dornei, care s-a transformat în podium pentru aproape 100 de schiori, care au înlocuit costumele de pârtie cu cele populare.

Parada costumelor a fost deschisă de un tânăr în scaun pe schiuri

Parada la coborârea pe pârtie a fost deschisă de un tânăr care are probleme locmomotorii şi care a participat la eveniment într-un scaun pe schiuri.

Din cauza pandemiei, s-a renunţat la tradiţionala horă care avea loc în fiecare an. Pentru a păstra distanţa, anul acesta schiorii au bătut din beţe, pe muzica populară.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

partie schi schiori costume populare observator19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă