Discursul lui Messi după Argentina - Brazilia. Răspuns sincer cu privire la forma sa fizică

1 săptămână in urmă 17

Messi a ratat ultimele două partide ale lui PSG, cea cu RB Leipzig din grupele UEFA Champions League, dar și duelul cu Bordeaux din Ligue 1, însă acum spune că a trecut peste problemele musculare.

Discursul lui Messi după Argentina - Brazilia. Răspuns sincer cu privire la forma sa fizică

Interviul a fost realizat înainte de finalul celorlalte partide, astfel că Argentina nu era calificată directă atunci când Messi a vorbit: "A fost un meci foarte dificil, ne așteptam la acest lucru, așa sunt toate partidele contra Braziliei. Eu mă simt bine acum, doar că am stat mult timp pe bară și este dificil să joci într-un meci de o asemenea intensitate.

Sper să intru într-un ritm potrivit acum și să termin anul cât mai bine. Era important pentru noi să nu pierdem azi, iar acum trebuie să obținem calificarea directă la Campionatul Mondial", a spus Messi, după remiza cu Brazilia.

Argentina s-a calificat la CM 2022! Un nou turneu final pentru Messi, după remiza cu Brazilia

Galerie Foto

Argentina lui Messi a profitat de pașii greșiți făcuți de Chile și Uruguay, astfel că nu mai poate rata calificarea directă la CM 2022. Uruguay a pierdut surprinzător în Bolivia, 0-3, în timp ce Ecuador a răpus Chile, scor 2-0.

Pentru Lionel Messi va fi a 5-a prezență la un Campionat Mondial, dacă va evolua în Qatar.

Clasamentul preliminariilor CM 2022 din America de Sud

Brazilia și Argentina sunt neînvinse în preliminariile CM 2022, după 13 jocuri. Brazilia este lider, cu 35 de puncte, urmată de Argentina, cu 29 de puncte.

Pentru Argentina va fi a 18-a prezență la un Campionat Mondial și a 13-a consecutivă.

Etichete: leo messi , argentina , brazilia , argentina brazilia , preliminarii cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă