Discursul lui Laszlo Balint, după egalul cu Viitorul. Ce a remarcat antrenorul de la UTA

1 lună in urmă 28

Serie A: Lazio - AS Roma, vineri, 21:45, Digi Sport 2

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Tehnicianul a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi și de faptul că aceștia au blocat atacul echipei lui Mircea Rednic. Pentru UTA, acesta a fost primult punct obținut după patru etape. Arădenii se pregătesc acum pentru deplasarea de la Voluntari.

Laszlo Balint: ”Băieții au fost mult mai responsabili”

„Vreau să privesc partea pozitivă, este un punct câștigat, un punct de care aveam nevoie. Moralul ne scăzuse destul de mult. Azi cred că am demonstrat că putem ajunge la spiritul de care avem nevoie pentru a ne bate de la egal la egal cu orice echipă.

Este un aspect destul de important că am reușit să blocăm o echipă cu un potențial ofensiv mare. Nu cred că avem probleme foarte mari, am avut și noi câteva situații, din păcate ne-a lipsit acea doză de luciditate la finalizare.

Din fericire, băieții au fost mult mai responsabili, mult mai organizați. Știam că trebuie să fim la un nivel foarte bun ca și organizare defensivă. Au apărut câteva erori, dar nu decesive. Absolut toate meciurile sunt importante. Mergem la Voluntari, o echipă în criză de puncte.

Clasamentul este echilibrat, avem puține zile la dispoziție ca să ne recăpătăm tonusul fizic. Mergem încrezători, trebuie să privim partea pozitivă a meciului de astăzi, este un punct câștigat. De la asta trebuie să pornim, de la asta trebuie să construim”, a spus Laszlo Balint.

VIDEO cu rezumatul partidei UTA Arad - Viitorul 0-0

Etichete: uta arad , laszlo balint , uta arad - viitorul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă