Discurs neașteptat al lui Cristiano Bergodi! De ce ar fi făcut Mirel Rădoi o ”mare greșeală” dacă mergea la Craiova

2 luni in urmă 17

Liga 2: Universitatea Cluj - Dunărea Călărași, marți, 16:45, Digi Sport 1

UCL: Zenit - Borussia Dortmund, marți, 19:55, Digi Sport 1

La mai bine de o lună de la plecarea din România, antrenorul italian a dezvăluit că ultimele săptămâni a primit propuneri de a reveni în prima ligă, dar a ales să le refuze. De asemenea, Cristiano Bergodi a transmis, cumva neașteptat, că Mirel Rădoi, dat drept posibil înlocuitor al său pe banca formației din Bănie la acel moment, ar fi făcut ”o mare greșeală” dacă semna cu Universitatea Craiova.

Cristiano Bergodi, discurs neașteptat despre posibilitatea ca Rădoi să meargă la Craiova

Am avut oferte din Liga 1, însă am amânat orice decizie până după sărbătorile de iarnă. Vreau să cântăresc bine fiecare decizie pe care o iau. 

Mirel Rădoi făcea o mare greșeală dacă se ducea la Craiova. El trebuie să rămână la națională și să își ducă munca începută la bun sfârșit, să aibă încredere în principiile lui. Este tânăr, are timp să își implementeze filosofia.

Dar, la un moment dat, va trebui să se decidă dacă vrea să fie antrenor de club sau selecționer. Oricum, îi prevăd un viitor bun”, a transmis Cristiano Bergodi, potrivit Playtech.

Deja bun cunoscător al fotbalului românesc, pentru că a activat mulți ani ca principal în Liga 1, Cristiano Bergodi a analizat și șansele primei reprezentative de a ajunge la Campionatul Mondial din 2022.

România se va bate cu Islanda pentru locul doi, e clar. Faptul că a pierdut cu Islanda, la baraj, nu trebuie să ducă la un complex de inferioritate. Campania este lungă, se pot întâmpla multe lucruri, sunt încrezător, cred că România poate avea succes”, recunoaște Cristiano Bergodi.

Adversarii României în preliminariile Mondialului din 2022:

GermaniaIslandaMacedonia de NordArmeniaLiechtenstein

Calendarul preliminariilor:

24-31 martie 2021 – 3 partide

1-8 septembrie 2021 – 3 partide

8-12 octombrie 2021 – 2 partide

11-16 noiembrie 2021 – 2 partide

24-25 martie 2022 – baraje într-o singură manșă

28-29 martie 2022 – baraje într-o singură manșă

Etichete: cristiano bergodi , mirel rădoi la craiova , oferte cristiano bergodi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă