Discurs dur la adresa lui Dinamo: „E rușinos ce am văzut! Dacă renunți la o parte de bani, nu renunți și la o parte din randament!”

3 săptămâni in urmă 1

Fostul internațional a criticat modul în care fotbaliștii lui Dinamo s-au prezentat în ultimele partide și spune că aceștia ar trebui să se gândească la fanii care dau bani pentru a salva clubul.

„Nu concepeam ca Dinamo să nu se bată la play-off după sezonul trecut catastrofal pe care l-a avut Dinamo. Au fost sume la începutul campionatului, care se anunțau ca un vis. 

Referitor la jucătorii care au renunțat la o parte din salarii să rămână la echipă, când eşti jucător, dacă renunţi la o parte de bani, nu renunți la o parte din randament!

Să se gândească «Am rămas la un club istoric şi ar trebui să dau şi mai mult, să arăt că e iubire». E rușinos ce vedem în ultimele prestații ale jucătorilor de la Dinamo! 

Hai să facem un exercițiu de imaginație. Să presupunem că Dinamo îşi ia licenţa şi va retrograda pe teren. Ce se va întâmpla cu oamenii care îşi vând cămaşa de pe ei să dea bani clubului? 

Câţiva dintre jucători au fost ridiculizaţi. Nu e un motiv de zâmbet, dar până la urmă au fost mai multe dovezi de frustrare ale anumitor jucători. Au fost jucători care au dat dovadă de neputinţă. Asta o caracterizează pe Dinamo în acest moment”, a spus Florescu la Look Sport.

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cei mai slabi din istorie! Note GSP după o nouă prestație catastrofală a lui Dinamo: 11 corijenți în eșecul de la IașiGigi Mulțescu a căutat explicații pentru criza din ofensiva lui Dinamo: „ Dacă nu ai valoare în echipă nu poți să câștigi așa ușor”

Ce se va întâmpla cu pandemia în următoarele luni. Fondatorul BioNTech, declarații surprinzătoare

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă