Dirk Kuyt, mesaj agresiv la adresa lui Sheriff Tiraspol: „O asemenea echipă nu are ce să caute în Liga Campionilor!”

2 luni in urmă 22

Fostul mare fotbalist Dirk Kuyt este de părere că o echipă ca Sheriff Tiraspol, care este la un singur pas de faza grupelor, nu are ce să caute în Liga Campionilor.

În prezent analist TV la postul RTL7 din țara sa natală, Kuyt nu este de acord ca un club atât de mic precum este Sheriff Tiraspol să ajungă în faza grupelor celei mai importante competiții de pe continent. Moldovenii au uimit pe toată lumea după ce au trecut de Dinamo Zagreb cu 3-0, avantaj pe care trebuie să îl apere în cele 90 de minute pe care le vor petrece pe teren în Croația.

Anterior, Sheriff Tiraspol a trecut de Steaua Roșie Belgrad, actuala adversară a lui CFR Cluj din Europa League, după ce a adunat patru puncte în timpul dublei manșe.

Dirk Kuyt, mesaj agresiv la adresa lui Sheriff Tiraspol după ce moldovenii s-au apropiat de grupele Ligii Campionilor

Fostul internațional olandez Dirk Kuyt s-a limitat să afirme că un club de talia lui Sheriff Tiraspol nu ar trebui să se numere printre cele calificate în faza grupelor Ligii Campionilor.

„Sunt conștient că Liga Campionilor este o competiție care se adresează echipelor campioane, dar formații cum este Sheriff Tiraspol nu au ce să caute în Liga Campionilor”, a declarat analistul TV.

Reacția fostului jucător olandez a făcut înconjurul lumii fotbalului, iar acesta și-a atras extrem de multe critici pentru că nu respectă cluburile mici care doresc să își depășească condiția.

În manșa întâi a ultimului tur dinaintea accederii în grupele Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol a dat toate calculele hârtiei peste cap, administrându-i un sec 3-0 lui Dinamo Zagreb. În faza precedentă a competiției, moldovenii au trecut cu o victorie și un egal de Steaua Roșie Belgrad, care a învins-o de curând pe CFR Cluj cu 4-0.

The post Dirk Kuyt, mesaj agresiv la adresa lui Sheriff Tiraspol: „O asemenea echipă nu are ce să caute în Liga Campionilor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă