Directorul unui spital din Vâlcea, ameninţări la adresa unei angajate: „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa"

5 zile in urmă 17

De Monica Palade.
Publicat: 05.05.2021, 10:10.
Actualizat: 05.05.2021, 10:11

Dialog de-a dreptul halucinant între managerul unui spital din Vâlcea şi o angajată, pe care o ameninţă

Directorul unui spital din Vâlcea, ameninţări la adresa unei angajate: „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa"

Ziarul de Vâlcea

În înregistrarea audio făcută publică de „Ziarul de Vâlcea”, se aude cum managerul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoeşti, medicul Edward Stanca foloseşte un limbaj nedemn şi o jigneşte pe angajată.

- „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa. Handicapato! Bagă-ţi minţile în cap, că te joc în picioare! Bagă-ţi minţile în cap, că te joc efectiv în picioare!”

- „Să-mi spuneţi de ce mă jucaţi în picioare?”.

- „De ce te joc?”

- „Să nu daţi în mine!” .

- „Marş, jigodia dracu! Dau în tine... Şi pe Mustaţă ţi-l… Vă toc pe amândoi şi pe fie-ta o dau la albanezi, să ţi-o f…tă!”, la care angajata îngrozită îi reacţionează: „Vai de capul meu…”.

Cum se apără managerul instituţiei

Edward Stanca conduce instituţia de 16 ani şi potrivit sursei citate nu este la prima ieşire verbală de acest tip în discuţiile sale cu angajaţii săi.

Contactat de jurnaliştii de la gazetavalceana.ro, managerul susţine că înregistrarea este mai veche şi că între timp s-a împăcat cu angajata repesctivă. "Este vocea mea, e adevărat. Am avut o discuție mai aprinsă cu o salariată a spitalului, dar s-a întâmplat de mult. Între timp ne-am împăcat, dar înregistrarea a ajuns la o altă persoană care a dat-o în presă. Cineva vrea să îmi facă rău”, a declarat Edward Stanca.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă