Directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv, care a demarat în primăvară campania de demolare a chioșcurilor de la metrou, a fost demis din funcție

3 săptămâni in urmă 18

Directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv, cel care s-a făcut remarcat în primăvară când a demarat acțiunea de demolare a gheretelșor și chioșcurilor de la metrou, acțiune ce a generat și greva ilegală a sindicaliștilor conduși de Ion Rădoi, a fost demis de către noul Consiliu de Administrație numit de ministrul interimar de la Transporturi, Dan Vâlceanu. În locul lui Paraschiv a fost numit un manager din industria petrolieră.

Ștefan Paraschiv a fost revocat miercuri din funcția de director general al Metrorex de către Consiliul de Administrație, potrivit Club Feroviar.

Paraschiv, numit la conducerea Metrorex în timpul mandatului lui Cătălin Drulă la Transporturi, s-a remarcat în primăvară când a denunțat contractul companiei cu sindicatul de la metrou care deținea spațiile comerciale din stații și a demarat campania de demolare a chioșcurilor. Atunci Paraschiv a și participat activ la acțiunile de demolare, punând mâna pe rangă la un moment dat și forțând intrarea într-un magazin care nu fusese deschis de către chiriași.

În locul său a fost numit șef la Metrorex Laurențiu Gabriel Trușcă, un manager provenit din industria petrolieră. Trușcă a lucrat la Romeptrol Downstream timp de 12 ani, apoi pe rând la Nobel Oil Downstream și, ultima oraă, la Octano Downstream SRL.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă