Directorul executiv al Borussiei Dortmund aruncă bomba pe piața transferurilor: Jadon Sancho este de vânzare!

1 lună in urmă 7

Directorul Borussiei Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a dezvăluit că gruparea germană este dispusă să asculte „oferte excepționale” pentru Jadon Sancho, mijlocașul ofensiv evaluat la 120 de milioane de euro.

Această declarație i-a pus în stare de alertă pe englezii de la Manchester United, care au încercat în zadar în vara trecută să îl transfere pe internaționalul englez.

Borussia Dortmund este dispusă să asculte doar „oferte excepționale” pentru englezul Jadon Sancho

Cei de la Dortmund ar putea să-l vândă în vară pe Jadon Sancho, din cauza impactului financiar al pandemiei de COVID-19.

CEO-ul Borussiei, Hans-Joachim Watzke, a indicat, înaintea meciului cu Manchester City, că gruparea germană este dispusă să-l vândă pe Sancho dacă unul dintre cluburile importante ale Europei va face „o ofertă excepțională” pentru internaționalul englez.

Manchester United a fost interesată de transferul mijlocașului englez în vara trecută, dar suma de 120 de milioane de euro cerută de Borussia Dortmund în schimbul său nu a fost pe placul celor de pe Old Trafford.

Criza financiară generată de pandemia de coronavirus a lovit-o puternic pe Borussia Dortmund și Watzke a refuzat să excludă posibilitatea vânzării lui Sancho, care este evaluat și acum tot la 120 de milioane de euro.

Hans-Joachim Watzke a spus clar care este obiectivul său: „Nu-mi place să mă implic în probabilități, nu este bine deloc. Jadon Sancho a fost cu noi mult mai mult decât Erling Haaland. Va trebui să vorbim și cu Jadon.

Dacă există o ofertă excepțională pentru el, o vom discuta cu jucătorul și cu agentul său, ca întotdeauna. Cu toate acestea, sunt foarte sigur că piața de transferuri va funcționa doar într-o măsură foarte limitată în această vară.

Mai ales la cluburile cu adevărat mari poți vedea ce fel de răni a provocat coronavirusul și nu sunt unele mici, care se vindecă în decurs de două săptămâni”.

Ar putea aștepta să îi expire contractul pentru a pleca liber

Anul trecut, United a refuzat să plătească prețul cerut de Dortmund de 120 de milioane euro pentru Jadon Sancho, care are 18 selecții la naționala Angliei.

Cu toate acestea, în februarie, Watzke a dezvăluit că Dortmund „nu va mai exclude nimic” în ceea ce privește plecarea jucătorilor în această vară.

În acest sezon, extrema engleză a marcat 12 goluri și a oferit 16 pase decisive pentru Borussia Dortmund în 31 de meciuri în toate competițiile.

Deși tânărul în vârstă de 21 de ani este, fără îndoială, unul dintre cei mai interesanți jucători de perspectivă din fotbalul mondial, Sancho mai are puțin peste doi ani din contractul său de la Dortmund, ceea ce i-ar putea reduce din valoarea sa de transfer.

În plus, Borussia se află în prezent pe locul cinci în Bundesliga și riscă să rateze calificarea în Liga Campionilor, așa că ar putea ajunge să-l vândă pe Sancho pentru a-și îmbunătăți situația financiară.

The post Directorul executiv al Borussiei Dortmund aruncă bomba pe piața transferurilor: Jadon Sancho este de vânzare! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă