Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit arşi de vii în casă, în timpul furtunii

1 lună in urmă 157

De Cornel Preda.
Publicat: 29.07.2021, 14:19.
Actualizat: 29.07.2021, 14:19

Un preot şi soţia sa au murit într-un incendiu provocat de furtuna din noaptea trecută, după ce casa lor a fost trăsnită. Acesta era paroh la Cimitirul Dămăroaia din Sectorul 1, Bucureşti.

Sursă: Aurel Enache via Fii Observator

Preotul Costel Paizan, paroh la Cimitirul Dămăroaia, şi soţia sa, directoarea şcolii 178 din cartierul Pajura, au murit, după ce casa lor a fost trăsnită în timpul furtunii de seara trecută.

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a anunţat pe Facebook tragicul eveniment şi şi-a exprimat condoleanţe faţă de trecerea la cele veşnice a preotului şi soţiei acestuia.

"Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!", a scris Daniel Tuodrache, pe Facebook.

Cine a fost Daniela Paizan

Daniela Paizan era profesor de istorie şi directoare a şcolii nr. 178 din cartierul Pajura, din sectorul 1. "Doamna directoare, nu vă vom uita niciodată datorită profesionalismului, empatiei, căldurii şi devotamentului cu care ne-aţi înconjurat şi ne-aţi încurajat de-a lungul timpului. Şcoala noastră nu va mai fi la fel", a scris o colegă profesoară.

Conform informaţiilor venite pe Fii Observator, cei doi şi-au pierdut viaţa în casa lor din Buftea, după un incendiu izbucnit în urma furtunii de aseară. Martorii spun că ar fi auzit şi explozia unei butelii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă