Diplomație în pandemie. Nume importante din viața diplomatică și medicală, într-un eveniment marca Laude-Reut

3 săptămâni in urmă 9

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 18:03

17 citiri

Diplomație în pandemie. Nume importante din viața diplomatică și medicală, într-un eveniment marca Laude-Reut

Complexul Educațional Laude-Reut organizează, pe 11 noiembrie, începând cu ora 16.00, cea de-a 11-a ediție a pretigiosului eveniment dedicate diplomației 2Day Ambassador.

Această sesiune, organizată online, este prima din anul școlar 2021 – 2022 și este dedicată diplomației pe timp de pandemie. Printre numele importante, cu puternică rezonanță în lumea diplomatică națională și internațională, se numără E.S David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, E. S. Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii în România, E. S. Luminița Odobescu, ambasador extraordinar și reprezentant al delegației permanente la UE, E. S. Luca Niculescu, ambasador extraordinar și plenipotențiar în Franța.

Lor li se vor alătura prof.dr. Alexandru Rafila, șeful Catedrei de Microbiologie a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, virusolog și șef al laboratorului Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” și vicepreședinte al Camerei Deputaților, doctorul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, și doamna Mirela Iordan, Country Manager al companiei Pfizer.

La acest eveniment cu tradiție pentru Complexul Educațional Laude-Reut, și-au anunțat prezența elevi din peste 20 de școli și universități din România, Germania și Israel. Acești au ocazia de a adresa întrebări în direct personalităților invitate.

Evenimentul va fi live și disponibil online, prin accesarea următorului link: https://fb.me/e/1SOMKV9NC

Citeste si:

Țara care a înregistrat un numar record de infectări COVID-19 de la începutul pandemiei

Autoritățile germane au raportat cel mai mare număr de infectări cu COVID-19 în 24 de ore, la nivelul întregii ţări - 39.676 de cazuri - de la izbucnirea pandemiei, a informat miercuri, 10...

Pandemia ar putea duce la o criză de seringi. Avertismentul OMS

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis marţi, 9 noiembrie, o avertizare cu privire la penuria posibilă de seringi în 2022. Organizația vorbește despre unul până la două...

Sursa: Ziare.com

Digi24.ro

a1.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă