Dinu Todoran lămurește conflictul cu Valentin Crețu de la FCSB: „Poate era obosit! A vrut să mă sune, dar am apărut eu înainte”

1 lună in urmă 26

Dinu Todoran, fost antrenor la FCSB, a lămurit conflictul pe care l-a avut cu Valentin Crețu, fundașul dreapta în vârstă de 32 de ani al roș-albaștrilor.

Antrenor principal la FCSB în perioada mai – august 2021, Dinu Todoran pregătește acum echipa secundă a celor de la FC Voluntari.

După ce a plecat de la FCSB, Dinu Todoran a avut un schimb de replici cu Vali Crețu. Jucătorul a criticat metodele de antrenament ale acestuia.

Dinu Todoran lămurește conflictul cu Valentin Crețu de la FCSB

Vali Crețu a acuzat că în mandatul lui Dinu Todoran echipa nu făcea antrenamente eficiente. Antrenorul a explicat că a vorbit cu jucătorul după declarațiile făcute și au lămurit problema, după ce și el a ieșit în presă cu declarații dure la adresa fotbalistului.

„Nu trebuie să-i răspund lui Crețu, am greșit și eu. Au fost niște declarații care nu au fost adevărate. El nu trebuie să judece ce face fiecare antrenor, dacă i se spune să facă ceva, trebuie să facă.

Poate era obosit după acel meci. Nu am avut niciodată o problemă cu el sau cu vreun jucător. A vrut să mă sune, dar am apărut eu înainte și i-am răspuns. A fost deranjant că lucrurile spuse nu au fost adevărate”, a spus Dinu Todoran, potrivit Digi Sport.

Ce a spus Vali Crețu despre antrenamentele lui Dinu Todoran

„E foarte bine că a venit Edi, îl cunosc, am lucrat și la Mediaș. Fiecare jucător trebuie să se schimbe pe el, să nu se mai uite la ceilalți, să avem spirit de echipă, unul care ne-a lipsit. Edi te schimbă ca om, ca fotbalist, schimbă mentalitatea, antrenamente fără pauză. Până acum, mai mult stăteam la antrenamente și lucrul ăsta se vede.

Nu era o problemă fizică, dar cu mingea n-am lucrat ce trebuia. Am discutat cu antrenorul, dar sunt multe de rezolvat. Știu că am avut amicale cu probleme și cu echipe din Liga 2, trebuia să ne punem niște semne de întrebare, inclusiv la cel cu Buzăul, și acolo am avut probleme și trebuia să ne dea de gândit.

De asta se vede și în rezultatele noastre, în jocul nostru. Trebuie să o reglăm. Eu am încredere în Edi și veți vedea o altă față a noastră”, a spus Vali Crețu, după remiza cu Sepsi, scor 1-1.

The post Dinu Todoran lămurește conflictul cu Valentin Crețu de la FCSB: „Poate era obosit! A vrut să mă sune, dar am apărut eu înainte” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă