Dinu Todoran l-a ironizat pe Marius Șumudică: „A spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi”

2 luni in urmă 21

Dinu Todoran, antrenorul celor de la FCSB, a prefațat partida de duminică, ora 22.00, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, în etapa a patra din Liga 1. Tînărul tehnician i-a răspuns și lui Marius Șumudică.

Antrenoul campioanei din Cluj a declarat, într-una din zilele trecute, că echipa din Gruia va lua campionatul la pas.

UTA Arad a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu cu echipa FCSB, în etapa a treia a Ligii I.

Dinu Todoran l-a ironizat pe Marius Șumudică: „A spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi”

După acest rezultat, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte.

„Vom avea un meci pe care trebuie să îl câștigăm cu orice preț. Nu va fi facil, trebuie să fim mai agresivi și mai responsabili în ceea ce privește posesia, să nu pierdem mingea atât de ușor.

Am puține emoții, recunosc, e primul meci în fața propriilor suporteri după eșecul din Conference League și semieșecul din campionat, la Arad, unde am egalat abia în minutul 90. Suntem obligați să câștigăm cu Mediaș, pentru ca diferența dintre noi și CFR Cluj să nu crească prea tare.

Antrenorul FCSB a făcut o glumă și cu Messi

Obiectivele noastre rămân campionatul și Cupa României. Jucătorii veniți de la Craiova sunt bine, toți se antrenează normal. Mă bucură și revenirea lui Andrei Miron la echipă, care se antrenează acum normal alături de echipă.

Nu mai avem nevoie de jucători, dar e posibil să mai vină pe perioada de transferuri. E Messi liber acum, ca să facem o glumă. Jucătorii de valoare sunt bineveniți la Steaua. Eu trebuie să aduc echipa la un nivel de care domnul Gigi Becali să fie mulțumit la ora jocului. Se spun multe lucruri neadevărate, dar pe mine nu mă afectează. E opinia voastră”, a încheiat Dinu Todoran.

The post Dinu Todoran l-a ironizat pe Marius Șumudică: „A spus că va câștiga la pas campionatul. El face un pas, noi trebuie să facem doi” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă