Dinu Todoran a fost întrebat dacă Vlad va apăra în meciul cu UTA. Răspunsul antrenorului spune totul

2 luni in urmă 23

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Antrenorul FCSB-ului a fost rugat, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu UTA, să comenteze cum stau lucrurile cu portarul care a greşit la primul gol marcat de Shakhter Karagandy, 1-2, 3-5 după lovituri de departajare.

Dinu Todoran nu a ştiut ce să spună despre situaţia lui Andrei Vlad, dacă va mai juca sau nu

O să am o discuție cu Gigi Becali, cu MM, vedem ce decizie luăm pentru meciul următor. Am avut o discuție cu Vlad, voi mai avea discuții, dar nu am vorbit despre plecarea lui”, a spus acum Dinu Todoran la conferință.

  • UTA-FCSB se va disputa duminică, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro. Meci pentru care se anunţă un interes uriaş!

Gigi Becali vrea să-l dea înapoi pe Andrei Vlad, portarul "furat" de la Universitatea Craiova

Gigi Becali l-a făcut vinovat pe Andrei Vlad şi de ratarea titlului sezonul viitor, ratarea accesului în grupe în 2018, la meciul cu Rapid Viena, plus acestă ruşine cu Shakhter Karagandy. Crede de este pedepsit de Dumnezeu pentru că, împreună cu Anamaria Prodan, l-a "furat" pe Andrei de la Universitatea Craiova.

”L-am sunat pe Rotaru (n.r. conducătorul Universităţii Craiova) și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 450 de mii înapoi și-l dau.

Chiar dacă refuză, măcar știu că am conștiința împăcată, că am vrut să dau lucrul furat înapoi. A zis că vorbim mâine-poimâine, dar vreau să dau lucrul furat înapoi”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Am învățat din greșeli. În viața mea n-o să mai iau jucători d-ăștia de 28-29 de ani din străinătate care-s liberi și îi iau eu liberi de buni. La Ondrasek și Vucur mă refer. Nu mai vreau să-i văd la prima echipă, să-i văd la echipa a doua. Îi las liberi, au timp o lună să se transfere, să se ducă.

Vucur nici nu juca în viața lui dacă nu făcea Cristea greșeala aia. De ce i-am luat? De prost! De prost, mă! Îţi spun eu, de prost, de prost! Păi mai fac eu vreodată prostia asta? Ce îmi trebuie mie tâmpenii din astea? Îi iau dacă îi văd eu...la Craiova, la Piteşti, la Botoşani”, a mai afirmat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Etichete: gigi becali , dinu todoran , andrei vlad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă