Dinu Gheorghe știe de ce Constantin Budescu nu mai performează: „Are un moment de saturație. Financiar, probabil că vrea să mai adune ceva” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 27

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în Liga 1, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre plecarea lui Constantin Budescu de la FCSB chiar după trecerea în 2022.

Constantin Budescu (33 de ani) tocmai s-a despărțit de Gigi Becali şi este în discuții cu mai multe echipe din țară și din străinătate.

Dinu Gheorghe crede că Budescu și-a atins limitele, iar el este interesat acum doar de partea financiară. O șansă pentru el ar putea fi campioana CFR Cluj.

Dinu Gheorghe știe de ce Constantin Budescu nu mai performează: „Are un moment de saturație. Financiar, probabil că vrea să mai adune ceva” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Mijlocașul l-a dezamăgit pe patronul vicecampioanei, care a preferat să îi plătească 150.000 de euro pentru perioada petrecută la FCSB și să scape de el decât să îl păstreze în continuare în lot.

„Artistul din ciorba reîncâlzită, așa cum spune MM. liveEl a venit nepregătit complet și are un moment de saturație. Financiar, probabil că vrea să mai adune ceva. FCSB mai are șanse mici la titlu, deci a făcut bine”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

„Budescu a avut neșansa că a jucat până la o vârstă înaintată la Astra. Legat de Astra, l-am semnat de două ori, i-am prelungit contractul până la 27-28 de ani. Trebuie să joace mai devreme la o echipă de top din România, poate CFR Cluj”, a continuat fostul oficial.

Constantin Budescu, urechiat de ceva vreme de Gigi Becali

Gigi Becali l-a criticat în mai multe rânduri pe Constantin Budescu, lasând de înțeles că nu e mulțumit de servicile sale.

„Nu vreau să mă cert cu Budescu. Am vorbit cu Budescu şi i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem”. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare.

Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man şi Moruţan, mai pot să trăiesc doi ani. Dar, la revedere, eu bani de la mine din buzunar nu mai bag. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat”, a declarat Gigi Becali înainte de Crăciun.

The post Dinu Gheorghe știe de ce Constantin Budescu nu mai performează: „Are un moment de saturație. Financiar, probabil că vrea să mai adune ceva” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă