Dinu Gheorghe nu vede cu ochi buni revenirea lui Daniel Niculae la Rapid: „Vor fi scântei multe!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 23

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre revenirea lui Daniel Niculae la echipa din Giulești.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Daniel Niculae va prelua funcția de președinte la Rapid, dar Dinu Gheorghe este reticent.

Dinu Gheorghe, despre revenirea lui Daniel Niculae la Rapid

„Îl cunosc pe Nico foarte bine. Dacă el a pus această condiție ca anumite persoane să nu mai fie implicate în club, cred că va accepta greu sau dacă merge acolo, face un compromis, iar când faci compromisuri nu se ajunge la nimic bun. Deocamdată acolo este o echipă care este sudată într-un fel, au plecat la drum împreună, Angelescu, Nicolescu, Burcă… Probabil că ei formează așa un tot unitar și vor avea mereu un cuvânt de spus.

Cu Nico e foarte greu, pentru că nu are nici el răbdare, e tânăr, e înverșunat să facă treabă și atunci vor fi scântei multe, dar dacă Rapidul merge bine, e foarte bine”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Dinu Gheorghe nu vede cu ochi buni revenirea lui Daniel Niculae la Rapid: „Vor fi scântei multe!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă