Dinu Gheorghe nu-l iartă pe patronul Rapidului și anunță: „Nu e cazul să vin eu! Nu există om mai bun ca Daniel Niculae!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 6

Dinu Gheorghe a dat „cărțile pe față” la ProSport Live! Fostul conducător din Giulești n-are de gând să revină la Rapid, dar îl propune pe Daniel Niculae și dă vină pe finanțatorul Victor Angelescu pentru despărțirea de fostul internațional român.

Invitat la ProSport Live, Dinu Gheorghe crede că Daniel Niculae este soluția perfectă pentru cei de la Rapid și crede că Angelescu este de vină pentru că nu a făcut nimic ca să rezolve conflictele dintre oamenii care s-au aflat în conducerea clubului.

Daniel Niculae a fost unul dintre oamenii care au pus umărul la proiectul noului Rapid, echipa care a pornit din Liga a patra. A și jucat la această formație, dar a plecat după un conflict cu cei care conduceau clubul, dar și după o dispută cu Daniel Pancu. Fostul atacant a criticat de multe ori strategia Rapidului, iar ultima oară a fost nemulțumit de faptul că Ovidiu Herea nu a ajuns la formația lui de suflet.

Dinu Gheorghe îl propune pe Daniel Niculae la Rapid: „E vina domnului Angelescu!”

Invitat la ProSport Live, Dinu Gheorghe crede că jocul Rapidului lasă mult de dorit și crede că nici măcar revenirea lui Mihai Iosif în postura de antrenor principal nu este cu adevărat o soluție și este convins că locul lui Daniel Niculae este în Giulești.

„Am spus și data trecută, nu e cazul ca eu să vin la Rapid în clipa de față, cei care sunt acum trebuie să înțeleagă, au greșit. Și anul trecut au greșit. Aveți un om pentru academia Rapidului: Daniel Niculae. Nu există om care să fie mai bun acum la Rapid. Sunt orgolii, dar nu este normal ca Daniel Niculae să nu fie acolo, ca președinte executiv –  dar asta îi mănâncă mult timp – sau ca managerul general. Asta e vina domnului Angelescu, că nu a reușit să dezamorseze orgoliile de la Rapid”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post Dinu Gheorghe nu-l iartă pe patronul Rapidului și anunță: „Nu e cazul să vin eu! Nu există om mai bun ca Daniel Niculae!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă