Dinu Gheorghe îl face praf pe Răzvan Burleanu: „Ne sfidează! Nu-i pasă!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 21

Dinu Gheorghe îl critică dur pe Răzvan Burleanu și consideră că șeful FRF este interesat doar de propria sa imagine.

Invitat la ProSport Live, Dinu Gheorghe a spus lucrurilor pe nume: fostul conducător al Rapidului crede că Burleanu îi „sfidează” pe fanii naționalei României, după ce prima reprezentativă n-a reușit să prindă barajul pentru Campionatul Mondial.

Postul de selecționer al României este vacant după încheierea raporturilor contractuale între FRF și Mirel Rădoi. Tehnicianul a preluat naţionala la 27 noiembrie 2019, înaintea barajului pentru Euro-2020 din Liga Naţiunilor. Ladislau Boloni este favorit în acest moment să preia echipa națională, iar negocierile sunt avansate, după cum a recunoscut și antrenorul.

Dinu Gheorghe: „Burleanu ne sfidează! Nu-i pasă!”

Dinu Gheorghe consideră că Răzvan Burleanu este interesat doar să fie ales în fruntea Federației Române de Fotbal și îi cere acestuia să ofere explicații pentru situația grea în care a ajuns prima reprezentativă.

„Burleanu are treabă cu alegerile, nu cu echipa națională! Îmi doream să dea niște explicații pentru eșecurile care au fost de când este în fruntea FRF! El ne sfidează, nu-i pasă! De ce să te ascunzi? Lumea știe că vine din afara fenomenului. El poate să spună orice”, a tunat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

„Toți știu că echipa națională e într-o situație foarte delicată. Și-a pierdut respectul tuturor echipelor naționale cu care joacă, toate echipele care vin să joace la București sau unde ne ducem în deplasare pun 3 puncte în dreptul meciurilor contra României”, a spus și Gică Popescu.

Echipa națională a României a încheiat anul pe locul 44 în clasamentul FIFA, cu 1453,18 puncte.

The post Dinu Gheorghe îl face praf pe Răzvan Burleanu: „Ne sfidează! Nu-i pasă!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă